Moonlight Trailer
Trailer #1 02:03

Make It Happen (2008)

Comedie, Dramă, Romantic | 08 August 2008 (United States of America)

Dansul vietii (2008)

Make It Happen

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Darren Grant, Philippe Arnal

Producător:

The Mayhem Project

Dată lansare (SUA):

8 August 2008

Dată lansare (Romania):

28 Septembrie 2021

<p align="justify">    "Make it happen" este o drama al carei personaj principal este Lauryn, o tanara femeie provenita dintr-un orasel din Indiana, care pleaca la Chicago visand sa devina o dansatoare profesionista respectabila si sa fie admisa la prestigioasa scoala de dans Chicago School of Music and Dance. Dupa ce este respinsa la prima auditie la care participa si experimenteaza o serie de ghinioane, Lauryn o cunoaste pe Dana, cu care leaga o frumoasa prietenie si care o ajuta sa-si gaseasca drumul in viata prin complicatul oras Chicago, determinand-o sa se angajeze la clubul burlesc "Ruby's" pentru a-si putea castiga existenta si pentru a fi capabila sa-si achite facturile. </p><p align="justify">     Desi intra in conflict cu dansatoarea-vedeta de la "Ruby's" pe nume Carmen, Lauryn se indragosteste de Russ - directorul muzical al clubului - si intelege faptul ca indiferent de modul in care viata iti poate ruina planurile initiale, important este sa nu renunti niciodata sa iti urmezi idealurile.</p>

Recenzii

Sayre83

08.09.2018

Un film usor si placut...il recomand celor care nu au probleme cu cliseele....

1 0

sinradu

08.09.2018

Încă un film despre dans... Nu ştiu cum numai aşa ceva nimeresc zilele astea. Măcar dacă nu ningea afară... Un film corect, adică face totul pe şablon, fără să se abată cu o iotă măcar. Şi aproape toate dansurile sînt aiurea-n tramvai.

4 3

An

08.09.2018

foarte cunoscuta povestea...nu seamana cu Coyote Club? Filmul ala in care o fata pasionata de dans se angajeaza intr-un club unde fetele dansau pe bar? deci, Make it happen este tot un astfel de film, dar nu are nici pe departe farmecul celuilalt. Daca n-ai ce face intr-o dupa masa de duminica si ploua eventual poti sa-l vezi in lipsa de alceva. Daca ai totusi alceva de facut atunci chiar n-ai pierdut absolut nimic.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top