Moonlight Trailer
Trailer #1 01:33

Missing in Action (1984)

Acțiune, Aventuri, Thriller, Război | 16 November 1984 (United States of America)

Disparut in misiune (1984)

Missing in Action

Acțiune, Aventuri, Thriller, Război (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Joseph Zito, M. Night Shyamalan

Scenariști:

M. Night Shyamalan

Producător:

Cannon Group, Golan-Globus Productions

Dată lansare (SUA):

16 Noiembrie 1984

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

Colonelul James Braddock este un ofiţer american care a petrecut şapte ani într-o tabără de Nord vietnameză ca prizonier de război, apoi a evadat peste 10 ani. După cel mai sângeros război, Braddock însoţeşte o echipa de guvern care merge la Ho Chi Minh City pentru a verifica si a ancheta rapoartele americanilor încă deţinuti ca prizonieri. Braddock gaseste dovezi apoi se deplasează la Thailanda, unde il întâlneşte pe Tuck, un prieten vechi. Împreună cu el lanseze o misiune de patrundere în junglă pentru a elibera prizonierii de război americani de la General Trau.

Recenzii

gabriel008

08.09.2018

..filmul copilariei mele...;)

4 0

Juristul

08.09.2018

Primul din seria"Disparut in misiune",acesta ne descrie mult mai pe larg conditiile vitrege in care au fost nevoiti sa lupte soldatii americani in vietman,cu pericole la tot pasul si de tot felul.Vitregia naturii,multiplele capcane ale vietnamezilor,modul in care popul;atia bastinasa ii trata pe soldatii "inamici",au creat din ei adevarati eroi.Cand era vorba sa fie salvati de trupele de asalt,acesti eroi necunoscuti erau lasati la voia intamplarii.Col. James Braddock(Chuck Norris),nu-si lasa insa oamenii sai si lupta sa-i salveze.Un om dur creat si calit in lupta,devenit un "AS" in supravietuire,el isi salveaza soldatii .Un film care ni-l arata pe Chuck Norris,dur,neindurator cu dusmanii,dar de un umanism iesit din comun.

2 0

jdr

08.09.2018

Războiul nu se termină până când ultimul om nu se întoarce acasă! Colonelul Braddock, care a reuşit să scape după zece ani dintr-un lagăr din Vietnam, se întoarce acolo în încercarea de a găsi un lagăr de prizonieri de război şi dovezi că numeroşi soldaţi americani dispăruţi în misiune sunt încă în viaţă fiind ţinuţi prizonieri. El trebuie să lupte inclusiv cu guvernul SUA care neagă existenţa prizonierilor de război americani pe teritoriul Vietnamului.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top