Moonlight Trailer
Trailer #1 01:51

Mission: Impossible III (2006)

Aventuri, Acțiune, Thriller | 03 May 2006 (China, Germany, United States of America)

Misiune: Imposibila III (2006)

Mission: Impossible III

Aventuri, Acțiune, Thriller (China, Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

J.J. Abrams, Steven Spielberg

Scenariști:

Alex Kurtzman, Roberto Orci, J.J. Abrams

Producător:

Studio Babelsberg, Paramount, Cruise/Wagner Productions, MI 3 Film, China Film Co-Production Corporation, The Fourth Production Company Film Group, China Film Group Corporation

Dată lansare (SUA):

3 Mai 2006

Dată lansare (Romania):

5 Mai 2006

La petrecerea de logodana, Ethan primeste un telefon de la IMF, o agentie care se ocupa cu pastrarea secretelor de stat. Aceasta ii spune ca un agent pe care acesta l-a antrenat si de care s-a apropiat foarte mult a fost luat ostatec de catre Davian, unul dintre cei mai mari contrabandisti ai lumii. Se hotaraste sa plece in misiune si salveaza agentul, insa acesta moare in bratele sale in urma exploziei unui microcip implantat in cap. Chiar daca a plecat din agentie de ceva timp, Ethan Hunt se hotaraste sa termine misiunea si sa-l prinda pe Davin. Misiunea se complica in momentul in care contrabandistul o rapeste pe logodnica lui. Va reusi el sa-si salveze familia, avand in vedere ca de partea lui Damian se alatura si cativa agenti corupti?

Recenzii

wild

08.09.2018

Interesanta povestea, dar chiar si asa nu se ridica la nivelul primelor doua parti, cate imposibilitati vor mai iesi in viitor, asteptam poate chiar cu alti actori nu doar cu "scientologi"

1 5

Patronu

08.09.2018

Cea mai bună parte a seriei. Un personaj negativ excelent interpretat de Hoffman, Cruise face ce ştie el mai bine, râde şi plânge, povestea n-are prea mare importanţă, iar acţiunea e de-a dreptul palpitantă. Nu trebuie să-l uit nici pe regizor, J.J. Abrams (producătorul şi regizorul de la Lost), care a făcut o treabă bună. E un film de acţiune pur sânge ce merită văzut.

8 4

eobeby

08.09.2018

fim de duzina

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top