Moonlight Trailer
Trailer #1 02:07

Sione's Wedding (2006)

Comedie, Romantic | 29 March 2006 (New Zealand)

Nunta cu bucluc (2006)

Sione's Wedding

Comedie, Romantic (New Zealand)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Chris Graham, Jim Abrahams, David Zucker, Jerry Zucker

Scenariști:

James Griffin, Oscar Kightley

Producător:

South Pacific Pictures

Dată lansare (SUA):

29 Martie 2006

Dată lansare (Romania):

30 Mai 2008

Daca tie ti s-ar interzice sa mergi la nunta prietenului tau, cum ar fi? Personajele principale ale filmului sunt 4 prieteni la catarama - Michael, fustangiul, Albert, baiatul bun, Stanley, ciudatul, si Sefa, petrecaretul. Desi au ajuns la 30 de ani, se comporta ca la 16 - se imbata, nu reusesc sa lege o relatie cu femeile si au un record remarcabil in gafe si producerea haosului la orice nunta la care apar. Dar fratele mai mic al lui Michael se insoara. Iar Sione le cere o schimbare - ori apar cu prietene reale la nunta sa, ori nu mai apar deloc. Iar Sione este baiatul de care au avut grija, care a crescut sub ochii lor. Au termen o luna. Oare vor reusi cei patru sa se schimbe asa mult intr-un termen asa scurt? Merita?

Recenzii

mistique07

08.09.2018

Sione se prepara pentru ziua cea mai importanta din viata ei: ziua nuntii. Dar bucuria ei este umbrita de ideea ca daca apare cumva fratele ei, usor tembel si imatur, impreuna cu prietenii lui asemenea, haosul va fi total si nunta se va transforma intr-un dezastru. Desi "baietii" au trecut binisor de 30 de ani, glumele lor reflecta intelectul unor pusti de liceu. Asa ca atunci cand Sione le interzice sa participe la nunta, fiecare incearca sa-si gaseasca o partenera in speranta ca astfel o vor indupleca pe tanara mireasa.

0 1

alex_il_fenomeno

08.09.2018

din cand in cand e bine sa mai lasi laoparte productiile hollywoodiene si sa mai urmaresti si alte lucruri, asa cum s-a dovedit acest film, cu o distributie, niste decoruri dar mai ales un umor atat de diferit si de placut. ritmul povestii poate fi uneori greoi, acum depinde si de starea de spirit in care te gasesti, insa la final descoperit ca a meritat din plin sa il vezi, fiind placut pentru o productie fara mari pretentii de blockbuster sau altceva. merge urmarit o data. de la mine primeste nota 7/10.

0 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top