O floare si doi gradinari

एक फूल दो माली

(India)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie 2021

<p align="left">Amar Kumar face parte dintr-n grup de alpinisti care joaca golf pe un teren invecinat cu livada frumoasei Somna prilejuind cunoasterea celor doi care se indragostesc si totul pare in regula , mai ales ca au si binecuvantarea parintilor dar si a lui Kailash Nath Kaushal, om de afaceri care detine si clubul de alpinism. Tinerii sunt surprinsi  intro poenita de o ploaie de vara si acestia se adapostesc in cea mai apropiata pestera unde se produce apropierea celor doi mai mult decat se asteptau. Cei doi planuiesc nunta  dar Amar trebuie sa ia parte mai intai la o escaladare ,unde grupul lor este surprins de avalansa si sunt declarati morti. </p><p align="left">Devastata de vestea pierderii celui care urma sa fie tatal copilului ei nenascut, Somma vrea sa se sinucida dar este impiedicata de Kailash, bogatul  om oferindu-se sa se casatoreasca cu ea, deoarece el insusi nu putea avea copii. Dupa putin timp de la casatorie , Amar este gasit viu si din spital trimite o scrisoare  care ajunge la mama fetei si aceasta merge la el si-i spune ca  Somma a murit.  Misterul se dezleaga ,insa tragedia se adanceste deoarece copilul nascut de Somma este dorit de ambii barbati...</p>

Recenzii

crisdiana

08.09.2018

este un film foarte bun si as vrea sa il revad

6 2

mihaelatb

08.09.2018

e groaznic sa te gandesti ca articolul 420 a fost facut in 1955,filmul asta in 1969 si cel cu lantul in 1973. Deci au trecut 18 ani de la articol la lant si nimic nu s-a schimbat.Cred ca nemiscarea asta se trage din religia budhista.

3 6

awinash

08.09.2018

Nu pot lua in seama "groaznicele ganduri",sa nu uitam ca in "Epoca de aur",eram la fel de indobitociti in fiecare an,chiar daca inaintam in varsta! Stimata "mihaelatb",daca nu ati observat un amanunt in privinta filmelor indiene,eu vi-l spun: filmele indiene (cele mai multe),sunt "turnate" dupa cazuri reale,mai ales filmele mai vechi! Ati vizionat filmul indian "MOTHER INDIA=MAMA INDIA",macar odata in viata dumneavoastra? "Ek Phool,Do Maali=O Floare,Doi Gradinari",este genul tipic de film indian care a fost "turnat" dupa un caz real! Va rog sa va documentati mai bine,stimata "mihaelatb"! "Ek Phool,Do Maali=O Floare,Doi Gradinari",este unul dintre superbele filme indiene,care au fost facute dupa caz real!

5 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top