Moonlight Trailer
Trailer #1 02:34

Octopussy (1983)

Aventuri, Acțiune, Thriller | 05 June 1983 (United Kingdom, United States of America)

Octopussy (1983)

Octopussy

Aventuri, Acțiune, Thriller (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Glen

Producător:

Eon Productions

Dată lansare (SUA):

5 Iunie 1983

Dată lansare (Romania):

23 Octombrie 2021

Agentul 007 investigheaza uciderea unui alt agent, gasit mort, cu degetele inclestate pe un ou faberge nepretuit. In <strong>Octopussy</strong>, James Bond continua lupta impotriva raului. De data aceasta, Bond se implica in lumea spionajului international. Orlov, un general rus, planuieste sa puna stapanire pe Europa. Asa ca el ameninta ca va instala o bomba la o baza aeriana din Vestul Germaniei, astfel incat explozia sa para un accident. Ca rezultat al acestui dezastru, NATO va incheia un pact unilateral de dezarmare si Rusia va putea astfel sa invadeze Europa. Rusii sunt ajutati de Kamal, un print afgan care lucreaza pentru superba Octopussy, o femeie de afaceri care "dicteaza" totul de pe o insula pustie de langa India. Bond pleaca spre exotica insula ca s-o convinga pe Octopussy sa i se alieze, ca impreuna sa salveze Europa de agresiunea sovietica. De la urmariri cu avioane supersonice pana la punctul culminat al numaratorii inverse de dinaintea unui dezastru nuclear, James Bond revine in forta intr-o aventura electrizanta, care forteaza limitele emotiilor non-stop.

Recenzii

Juristul

08.09.2018

Roger Moore,Louis Jordan,Kabir Bedi,Maud Adams si toti ceilalti actori,au reusit ca o adevarata familie sa dea valoare maxima acestui film.Merita cu prisosinta sa-l vezi si sa-l tot revezi.

3 1

sweeney

08.09.2018

Un film clasic James Bond cu actiune din plin,momente pe muchie de cutit si tot felelul de cascadori.

0 1

andystarx

08.09.2018

Asemanator cu multe din seria James Bond,nimic deosebit,nu este nici macar un film de mare actiune,slabut ! Nu recomand !

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top