Moonlight Trailer
Trailer #1 00:40

Oliver Twist (2005)

Crimă, Dramă, Familie | 23 September 2005 (Czech Republic, France, Italy, United Kingdom)

Oliver Twist (2005)

Oliver Twist

Crimă, Dramă, Familie (Czech Republic, France, Italy, United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Roman Polański

Producător:

ETIC Films, R.P. Productions, Runteam III Ltd.

Dată lansare (SUA):

23 Septembrie 2005

Dată lansare (Romania):

24 Februarie 2006

Intr-un orfelinat din perioada victoriana a Angliei, Oliver Twist supravietuieste printre camarazii sai nefericiti. Prost hranit si exploatat, el este plasat intr-o fabrica de pompe funebre unde este maltratat. Oliver indura totul, pana in ziua in care o mare provocare il impinge sa plece catre Londra. Epuizat si infometat, este recuperat de o banda de tineri hoti, care lucreaza pentru batranul Fagin. Printre Dodger, Bill, Nancy si ceilalti, Oliver descopera o lume cruda, in care tot ce conteaza sunt doar smecheriile si forta.

Recenzii

Delfin

08.09.2018

O ecranizare ''ca la carte'' a lui Polansky dupa romanul lui Dickens.Filmul prezinta un sistem social aflat sub egida egoismului si a inegalitatii intre clase .Oliver Twist este tipul personajului care incearca sa-si depaseasca conditia indiferent de piedicile puse de societate si influenta unei intregi galerii de figuri negative.O poveste clasica transpusa cu succes pe pelicula de un regizor renumit pentru abordarile temelor sociale.

6 1

myhaela0292

08.09.2018

O adaptare dupa Charles Dickens. Mi`a placut foarte mult felul in care Oliver a reusit sa treaca peste partea mai grea din viata sa, fiind influentat de cei din jur.

0 0

marian0106

08.09.2018

super film.m-a impresionat ,merita vazut cu interes,actorii joaca perfect

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top