Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Open Range (2003)

Western | 29 August 2003 (United States of America)

Lupta in camp deschis (2003)

Open Range

Western (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Kevin Costner

Scenariști:

Craig Storper

Producător:

Tig Productions, Touchstone Pictures, Cobalt Media Group, Beacon Pictures

Dată lansare (SUA):

29 August 2003

Dată lansare (Romania):

6 Decembrie 2021

Boss Spearman este un batran care ingrijeste vite. El si Charley Waite sunt parteneri de ani buni. Actiunea filmului se petrece in 1880, iar cei doi barbati si angajatii lor - Mose, si mexicanul Buttons - isi duc cireada spre vest. Mose este atacat si apoi aruncat la inchisoare atunci cand viziteaza un oras din apropiere. Crescatorul de vite din oras, Baxter, vrea ca pe pamantul lui sa nu isi faca aparitia alte cirezi si ii ameninta pe Charley si pe Boss ca trebuie sa plece imediat. Boss se decide sa riposteze, mai ales dupa ce oamenii lui Baxter ii omoara cateva vite.

Recenzii

GreenLand

08.09.2018

un western clasic,superb si bine pus la punct! De vazut!!

3 0

kalkanu

08.09.2018

pai am si eu o parere buna dupa ce am vazut trailerul dar as vrea sa vad tot filmul .......daca stie cineva cum pot sa il am il rog sa ma ajute

0 5

vsn_60

08.09.2018

Doi cowboy (Boss Spearman şi Charley Waite, cu un trecut nu tocmai demn de laudă) şi alţi doi (Mose şi Button, ajutorii lor) se ocupă cu creşterea şi vânzarea vitelor, sunt permanent pe drumuri şi în căutare de terenuri de păşunat pentru animalele lor. Cei patru ajung lângă un oraş stăpânit practic de Denton Baxter şi oamenii lui. Baxter încearcă să-i alunge pe cei patru văcari, le fură vacile, îl omoară pe Mose, iar pe Button îl rănesc. Astfel, viaţă lor liniştită are parte de un şoc violent, iar cei doi se văd nevoiţi să lupte pentru onoare, dreptate şi adevăr. Boss şi Charley vor să-şi recupereze animalele, să-şi razbune prietenii, să facă dreptate şi să-i scape pentru totdeauna pe oamenii locului de maleficul Baxter. Are loc o luptă, inegală, doi contra opt, dar, dând dovadă de curaj şi fiind ajutaţi şi de localnici, Boss şi Charley înving. Filmul este pigmentat cu mici întâmplări şi amănunte care fac farmecul vieţii (Charley salvează un căţel de la înec, Boss savurează o ciocolată, etc.), dar şi cu decizii importante pe care le iau personajele şi care le vor schimba vieţile (localnicii scapă de "băieţii răi", Boss se hotărăşte să-şi deschidă un bar, Charley se îndrăgosteşte de Sue Barlow cu care se căsătoreşte). Un western echilibrat, care redă o poveste despre stilul de viaţă al sfârşitului de secol XIX.

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top