Moonlight Trailer
Trailer #1 02:57

Outland (1981)

SF, Mister | 22 May 1981 (United Kingdom)

Satelitul coruptiei (1981)

Outland

SF, Mister (United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Peter Hyams

Producător:

The Ladd Company, Outland Productions

Dată lansare (SUA):

22 Mai 1981

Dată lansare (Romania):

25 Octombrie 2021

Chiar si pe indepartatul satelit al planetei Jupiter, Io, coruptia si ilegalitatile sunt prezente prin randul muncitorilor unei companii care a construit o baza pentru o mare exploatare miniera. Pe acest satelit este trimis O'Neil, un om al legii care are sarcina de a descoperi modalitatea ilegala prin care este condusa Compania care se ocupa de imbunatatirea randamentului muncitorilor. Acestora li se administreaza niste droguri care, in timp, le produc minerilor dereglari grave ale sistemului nervos, multi dintre ei sfarsind prin a se sinucide. Cu ajutorul unui medic de pe aceasta exploatare, care ii confirma implicarea conducerii in acest joc murdar, seriful O'Neil incepe o lupta pe viata si pe moarte pentru demascarea coruptiei si incetarea traficului de droguri pe aceasta indepartata colonie miniera.<br />

Recenzii

bad1923

08.09.2018

Accidentele se multiplică la stația de foraj minier a unuia dintre sateliții lui Jupiter. Șeriful O'Niel declanșează o anchetă și a descoperit că angajații sunt dependenți de droguri pentru a crește productivitatea lor. Mark Sheppard, șeful stației și instigatorul la acest complot, angajează criminali pentru a-l ucide pe șeriful O'Niel.

2 1

Bci2

08.09.2018

Vedem acțiunea pe o stație satelit al planetei Jupiter cu pământeni la o exploatare minieră cu Sean O'Connery jucând magisrtal rolul căpitanului O'Neil-- numit nou marshall să rezolve traficul ilegal al unei mafii interplanetare care i-a cumpărat și pe cei din poliția stației, minus O'Neil care-i cinstit și rămâne cinstit riscându-și viața. El e căsătorit c-un băiat în jur de 10+ ani și o soție care-l iubește--de la distanță în film. Șansele sunt total împotriva lui, însă are un ajutor neașteptat al unei femei din stație care-l simpatizează și este singura care-și riscă viașa ajutându-l pe O'Neil. Acest SF thriller neobișnuit pare credibil și desigur merită văzut: 10/10 și la scenarii și la regie. Bineînțeles, trădarea la care ne așteptăm vine de la cine nu se așteaptă ONeil decât în parte. Acțiunile vă vor ține încordați aproape două ore. Nu-i clar de ce-i interzis sub 16 ani--poate din cauza unor scene dintr-un bar cu dansuri sexy ?

3 7

Bci2

08.09.2018

Erată : *magistral

1 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top