Moonlight Trailer
Trailer #1 02:23

Pay It Forward (2000)

Dramă, Romantic, Comedie | 12 October 2000 (United States of America)

Da mai departe! (2000)

Pay It Forward

Dramă, Romantic, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mimi Leder, David Frankel

Producător:

Bel Air Entertainment, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

12 Octombrie 2000

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

<p>O tema la materia de studii sociale a unei scoli duce la schimbari sociale ce se intind dintr-un oras in altul. Trevor primeste o tema pentru acasa care consta in gasirea unei idei pentru imbunatatirea intregii omeniri. Astfel, el vine cu ideea de a face trei fapte bune altcuiva, ca acea persoana, la randul ei sa "dea mai departe", continuand in acest mod. Ceea ce pare a fi intial un esec, este de fapt un succes total ale carui efecte nu se vad imediat. Odata ce acestea sunt observabile la scara mai larga, un reporter se decide sa afle de unde a pornit totul. Totul începe în urmă cu 4 luni. Profesorul Simonet,  le dă o temă elevilor din clasă, să scrie cum văd şi cum vor ei să schimbe lumea. Trevor are o idee....fiecare om să ajute 3 oameni care la rândul lor să ajutecâte alţi 3 oameni....Arlene este mama lui Trevor. Este dependentă de alcool. Ea lucrează ca chelneriţă, la un restaurant şi la un bar. Ea are aceeaşi boală dependenţă ca şi tatăl lui Trevor, Ricky ceplecase de acasă. Trevor sprijină relaţia mamei, Arlene, cu Simonet Eugene. Această relaţie duce la un lucru extraordinar pentru copil: mama se lasă de alcool...dar revine Ricky... </p>

Recenzii

Kitty21

08.09.2018

Niciodata nu stii cum poti schimba lumea, poate si o mana intinsa la un momendat poate schimba viata cuiva sau chiar a ta. Esti constient k poti face un bine cuiva...........dar nu vei sti niciodata care va fi ultima zi din viata ta si asta e lucrul cel mai trist din acest film. Finalul m-a dat peste cap, am plans de nu am stiut ce-i cu mine!

17 7

ovipm

08.09.2018

Un film extraordinar! O tema la care merita sa te gandesti ! intradevar orice bine care il faci,oricat de mic,poate produce o schimbare in bine in viata celui care l-ai facut! deaceea daca vrei sa schimbi lumea incepe cu cel de linga tine!( mi-ar fi placut sa existe alt final... dar si asta e adv:nu stim daca maine mai avem posibilitatea sa ajutam pe cineva...)

5 4

tianne

08.09.2018

Subscriu la parerile celorlalti, un film emotionant in care mesajul iti da de gandit si iti poate schimba filosofia de viata. De apreciat si interpretarile marilor actori din distributie iar Haley Joel Osment -un copil minune - are cheia filmului.

8 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top