Moonlight Trailer
Trailer #1 02:15

Perfect Sense (2011)

Dramă, SF, Romantic | 24 January 2011 (Germany, United Kingdom, Sweden, Denmark)

Ultima dragoste de pe Pământ (2011)

Perfect Sense

Dramă, SF, Romantic (Germany, United Kingdom, Sweden, Denmark)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Mackenzie, Tim Story

Scenariști:

Mark Frost, Michael France

Producător:

BBC Films, Zentropa Entertainments, Scottish Screen, Danish Filminstitute, Film i Väst

Dată lansare (SUA):

24 Ianuarie 2011

Dată lansare (Romania):

25 Septembrie 2021

Carismaticul bucatar Michael si medicul epidemiolog Susan se indragostesc unul de celalalt pe fundalul unei pandemii ce are drept simptome pierderea treptata a capacitatilor senzoriale de catre oamenii de pe tot Globul. Desi cercetatorii muncesc cu asiduitate pentru a identifica originile epidemiei si modul in care se transmite virusul, nu sunt capabili sa gaseasca un tratament, iar oamenii raman rand pe rand fara simtul mirosului, gustului, pipaitului, auzului si vazului. Lucrand ca bucatar intr-un restaurant, pentru Michael reprezinta o provocare sa gateasca diverse feluri de mancare clientilor care nu mai dispun de simtul mirosului si gustului, dar situatia lui Susan este la fel de dramatica intrucat profesia de epidemiolog o face sa se simta inutila si vinovata ori de cate ori incearca fara succes sa vindece pacientii de bizara maladie. Desi ambii au suferit dezamagiri in dragoste in trecut, Michael si Susan se agata cu disperare de relatia lor pentru a pastra o ultima farama de normalitate intr-o societate dominata de haos si aflata in pragul dezintegrarii. 

Recenzii

Ionixx

08.09.2018

Evan Merck este un scriitor cu o specializare cel putin socanta: la el apeleaza oamenii pentru a-si scrie scrisorile de ramas-bun inainte de-a se sinucide. La inmormantarea unui client, Evan da peste frumoasa si vesela Charlotte, sora clientului decedat. Fara a avea habar de ocupatia lui Evan, Charlotte se indragosteste de tanarul scriitor, iar acesta ii raspunde la sentimente, fiind extrem de constient ca modul in care isi castiga painea trebuie sa ramana secret. Dar bineinteles ca nu se intampla asa...

1 12

guzzy92

08.09.2018

cand apare filmul asta ? am vazut pe internet ca a aparut doar trailer-ul.mi se pare foar interesant.

1 9

bdoinita_65

08.09.2018

Acest film ne duce cu gandul la o posibila apocalipsa.Pierderea simtului senzitiv olfactiv ,apoi gustativ,apoi auditiv ar putea provoca nebunie generala ,pierderea controlui,dar viata merge mai departe.De fiecare data omenirea se aduna si incearca sa depaseasca momentul.Apreciaza mai mult viata,prieteniile,sunt bucurosi ca sunt in viata .Si atunci apare intunericul.Si nu ramane decat dragostea pentru cei iubiti si sunt bucurosi ca ca se pot simti unii pe ceilalti.Si daca ar mai fi continuat ce oare ar mai fi urmat?

8 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top