Moonlight Trailer
Trailer #1 02:36

Perfume: The Story of a Murderer (2006)

Crimă, Fantasy, Dramă | 13 September 2006 (Spain, Germany, France)

Perfume: The Story of a Murderer (2006)

Perfume: The Story of a Murderer

Crimă, Fantasy, Dramă (Spain, Germany, France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Tom Tykwer, Adrian Lyne

Producător:

Rising Star, Constantin Film Produktion, VIP Medienfonds 4, Nouvelles Éditions de Films (NEF), Castelao Producciones, Davis-Films, Ikiru Films

Dată lansare (SUA):

13 Septembrie 2006

Dată lansare (Romania):

30 Martie 2007

Filmul este o poveste despre crime si obsesii in Franta secolului al XVIII-lea. Jean-Baptiste Grenouille are un dar aparte de a identifica mirosurile si aromele olfactive ce-l inconjoara. Pentru ca el insusi nu are nici un miros, tanarul devine obsedat de ideea de obtine si pastra irezistibila aroma a feminitatii juvenile. Curand obsesia lui atinge limite paroxistice si douasprezece tinere sunt gasite moarte. Panica se declanseaza, iar parintii disperati incearca sa-si protejeze fiicele, in timp ce Grenouille inca mai cauta esenta care sa-i pemita crearea parfumului suprem.

Recenzii

110 Ordonare după: | |

lelike13

08.09.2018

mia placut filmul, cartea desigur este mai buna un pic dar totusi Tom Tykwer a facut tot posibilul ca sa redea feelingul descris in carte.

3 3

mdomnita

08.09.2018

Filmul a fost interesant de vazut odata. Dar totusi mi s-a parut exagerat in unele faze. Nu stiu cum e cartea, pentru ca nu am citit-o, oricum.

5 7

Patronu

08.09.2018

Filmul e impresionant dpdv vizual (să nu uităm că e realizat de acelaşi Tom Tykwer care a făcut şi Run, Lola, Run), însă subiectul m-a dezgustat. Personajul principal mi-a fost extrem de antipatic, lui Dustin Hoffman nu i s-a potrivit absolut deloc rolul, iar filmul e lălăit. N-a fost pe gustul meu.

10 20

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top