Moonlight Trailer
Trailer #1 00:38

Practical Magic (1998)

Romantic, Comedie, SF | 16 October 1998 (United States of America)

Ce vraji mai fac fetele (1998)

Practical Magic

Romantic, Comedie, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Griffin Dunne

Producător:

DiNovi Pictures, Village Roadshow Pictures, Stargate Studios, Fortis Films, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

16 Octombrie 1998

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

Matusa Frances si matusa Jet incearca sa le invete practicarea magiei pe cele doua nepoate ale lor, linistita Sally si patimasa Gillian, pe care le-au crescut dupa ce parintii lor au murit. Negandu-si puterile magice, Sally incearca sa duca o viata fara magie. Casatoria ei cu Michael aduce pe lume doua fete, dar si moartea acestuia. Astfel, Sally se muta inapoi cu matusile ei, insa le avertizeaza sa nu le influenteze pe cele doua fetite. Ea o ajuta pe sora ei Gillian cand aceasta sufera dupa abuzurile prietenului ei bulgar pe nume Jimmy, iar cand Jimmy dispare, o investigatie condusa de detectivul Gary Hallet face ca Sally si Gillian sa fie primele suspecte.

Recenzii

Delia00

08.09.2018

Cateva actrite de execptie adunate in acest film dar, se pare ca nu ajunge sa ai o distributie buna ca sa fie si filmul bun...din pacate .

4 4

eedy

08.09.2018

Intr-adevar,o distributie de exceptie si un film penibil

7 8

marox

08.09.2018

Daca va plac filmele cu vrajitoare bune atunci o sa va placa acest film.Are si o poveste de dragoste magica ... Mi-a placut look-ul celor doua actrite (Sandra Bullock dar Nicole Kidman mai ales)in acest film . Aveau ceva straniu, exotic ...

2 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top