Moonlight Trailer
Trailer #1 01:06

Predator 2 (1990)

SF, Acțiune, Thriller | 20 November 1990 (United States of America)

Predator 2 (1990)

Predator 2

SF, Acțiune, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stephen Hopkins

Scenariști:

Jim Thomas, John Thomas

Producător:

Davis Entertainment, Lawrence Gordon Productions, Silver Pictures, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

20 Noiembrie 1990

Dată lansare (Romania):

6 Decembrie 2021

Anul 1997. Locotenentul detectiv Mike Harrigan impreuna cu intreaga politie au declarat razboi deschis traficantilor de droguri si bandelor de criminali viciosi din jungla urbana a Los Angeles-ului. Depasiti ca numar si ca dotare cu armament, Harrigan si echipa lui incep sa piarda controlul asupra strazilor. Deodata, se petrece ceva teribil si inexplicabil. Unul cate unul, capii bandelor sunt ucisi de un adversar ingrozitor si misterios care loveste cu o cruzime fara margini si cu o putere ce pare supranaturala.

Recenzii

raluka87

08.09.2018

Desi nu a fost apreciat pe masura predecesorului sau, filmul de fata muta cu succes laitmotivul vanatorii in "jungla urbana", rolul de prada fiind preluat de catre Danny Glover, un politist din L.A. Chiar daca lipsa lui Arnold din distributie a alienat unii dintre fanii primului film, eu sunt de parere ca atat actiunea cat si elementele de scenariu legate de vanatorul extraterestru sunt cel putin la fel de atragatoare si fac din aceasta a doua parte o continuare merituoasa a primeia.

5 5

cneius

08.09.2018

bun filmul, merita vazut, unul din putinele cazuri in care o parte a doua se ridica la nivelul primei parti, ba chiar as spune ca este superioara

7 3

green.teeth

08.09.2018

Al doilea film Predator, dupa parerea mea, e mult mai bun din doua motive, legate amandoua de povestea in sine. 1. Povestea nu se mai petrece intr-o jungla pustie, ci intr-un oras populat de oameni. 2. Cei urmariti de predator nu sunt niste soldati aflati intr-o misiune, ci niste politisti si agenti care initial se lupta cu Mafia. Legat de efecte, de violenta, de alte elemente ale povestii, toate sunt similare cu cele prezente in primul film Predator. Inca o data spun, un film foarte interesant si foarte bun!

12 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top