Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

Resident Evil: Retribution (2012)

Acțiune, Horror, SF | 12 September 2012 (Canada, France, Germany, United States of America)

Resident Evil: Răsplata (2012)

Resident Evil: Retribution

Acțiune, Horror, SF (Canada, France, Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Paul W.S. Anderson

Scenariști:

Paul W.S. Anderson

Producător:

Screen Gems, Davis-Films

Dată lansare (SUA):

12 Septembrie 2012

Dată lansare (Romania):

14 Septembrie 2012

T-virusul Corporației Umbrella continuă să devasteze Pământul, transformând populația globală în legiuni de zombi mâncători de carne. Alice, singura și ultima speranță a rasei umane, se trezește în centrul celei mai mari baze de operațiuni clandestine ale Corporației Umbrella și descoperă mai multe informații despre trecutul său misterios, pe măsură ce avansează în interiorul complexului. Fără un refugiu, Alice continuă să îi vâneze pe cei care sunt responsabili de răspândirea virusului mortal, o urmărire care o duce de la Tokyo la New York, Washington DC și Moscova, culminând cu o revelație uluitoare, care o va forța să reconsidere tot ceea ce a crezut că este adevărat. Ajutată de noi aliați și de prieteni vechi, Alice trebuie să lupte pentru supraviețuire, suficient de mult încât să scape dintr-o lume ostilă, aflată în pragul distrugerii. Numărătoarea inversă a început.

Recenzii

radu92paul

08.09.2018

Telenovela deja,cate mai apar?

9 24

4ndr4

08.09.2018

Pai Retribution sau Evolution care e faza?:)) oricum joaca Jensen Ackles si sigur va fi un film awesome sau cel putin asa sper :x

5 12

Vlady90

08.09.2018

Nu inteleg o chestie in filmul asta, faptul ca Michelle Rodriguez reapare dupa ce a jucat in prima parte (nu ca asta ar fi ceva rau, e o actrita foarte buna), dar ideea este ca joaca acelasi personaj, ceea ce este mai mult decat ciudat, acest film nu are cum sa fie un prequel, asa ca deduc de aici ca s-au gandit regizorii fie sa o cloneze cumva sau sa o aduca la viata in nu stiu ce fel, ciudata chestie, astept filmul sa ma lamureasca.

2 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top