Moonlight Trailer
Trailer #1 02:07

Rocky V (1990)

Dramă | 18 October 1990 (United States of America)

Rocky V (1990)

Rocky V

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John G. Avildsen, Ilse Hofmann

Producător:

United Artists

Dată lansare (SUA):

18 Octombrie 1990

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

La intoarcerea din Rusia dupa ce l-a infrant pe Drago, Rocky descopera ca anii de box i-au creat leziuni ireparabile pe creier. Mai mult, contabilul lui i-a tocat toti banii si acum boxerul datoreaza o avere Fiscului. Pentru a-si acoperi datoria, Rocky vinde tot ce are si se intoarce in cartierele nevoiase din care a plecat. Un organizator de meciuri dubios il ademeneste pe Rocky cu o oferta foarte profitabila pentu a se intoarce in ring, dar sotia sportivului se impotriveste cu inversunare pentru a-i cruta sanatatea. Intre timp, un tanar boxer care-l idolatrizeaza pe Rocky il roaga sa-i fie antrenor. Boxerul accepta, ceea ce provoaca tensiuni in relatia cu fiul lui. Astfel incepe cea mai importanta lupta din viata lui Rocky: cea pentru familia si demnitatea lui.

Recenzii

Toja

08.09.2018

Acest film poate fi privit ca o lectie de viata.Intr-adevar daca cineva ne face un bine o sa uitam acest lucru , iar daca ne va face rau vom tine cu tot mortisul sa ne razbunam.

2 1

iulian30

08.09.2018

a fost interesanta povestea,antreneaza un pusti,si apoi se bat intre ei,pare o lectie de viata,poate putin tras de par,dar are dramatism,actiune.merita vazut macar odata.

4 1

alex_il_fenomeno

08.09.2018

acest film este inca o productie reusita marca Rocky , in schimb imi pare rau ca in acest film Rocky Balboa nu se mai lupta in ring , doar antreneaza un tanar ipocrit ! Eu pe acesta il consider cu adevarat ultimul film din serie , dovada sta la videoclipul de la sfarsit , unde apar secvente din toate cele 5 productii ! 10+ pentru toata seria !

4 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top