Moonlight Trailer
Trailer #1 02:14

Secret Window (2004)

Mister, Thriller | 12 March 2004 (United States of America)

Fereastra secreta (2004)

Secret Window

Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Koepp

Producător:

Mel's Cite du Cinema, Pariah Entertainment Group, Grand Slam Productions, Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

12 Martie 2004

Dată lansare (Romania):

16 Mai 2022

<p>Scriitorul Mort Rainey trece printr-o faza neplacuta a vietii sale- divortul de sotia sa Amy care isi gaseste fericirea intr-o alta relatie. In ciuda nemultumirii fata de turnura pe care a luat-o viata sa, el se straduieste sa isi vada mai departe de scrisul sau. La aceasta se adauga si aparitia unui misterios strain John Shooter care il acuza de plagiat si il ameninta. Incercarea de a gasi dovada ca ideea cartii ii apartinuse nu are prea mare succes. In jur, lucrurile se inrautatesc, apar victime si, presat de timp, Mort angajeaza un detectiv. Fara sprijin din jur, Mort se vede inchis intr-o situatie greu de imaginat din care nu poate iesi.</p>

Recenzii

ChupaChups

08.09.2018

face ce face si johnny depp transforma orice tema, orice scenariu intr-o capodopera

8 10

loreena76

08.09.2018

Nu, nu Johnny Depp e marca aici, e Stephen King. El e scenaristul care transforma orice tema intr-o capodopera. Dozeaza suspansul cum numai el stie sa o faca. Johnny potenteaza personajul, iar John Turturro nu se lasa mai prejos.

16 7

Yasha

08.09.2018

Johnny Depp este un actor bun, ca dovada ca nu este limitat si se adapteaza oricarui gen de film. Filmul e ok, se putea si mai bine. Poate cartea lui Stephen King este mai plapitanta.

5 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top