Moonlight Trailer
Trailer #1 01:49

Shaun of the Dead (2004)

Horror, Comedie | 09 April 2004 (United Kingdom, United States of America, France)

Lupta cu zombi (2004)

Shaun of the Dead

Horror, Comedie (United Kingdom, United States of America, France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Edgar Wright

Producător:

De Wolfe Music, Universal Pictures, WT2 Productions, StudioCanal, Working Title Films, Big Talk Productions, Inside Track 2, Film4 Productions

Dată lansare (SUA):

9 Aprilie 2004

Dată lansare (Romania):

23 Octombrie 2021

Shaun este un barbat de 29 de ani fara nici o ambitie in viata, spre mahnirea prietenilor, a familiei si a prietenei sale. Fiind loial doar lenesului sau prieten Edgar, cu o slujba fara viitor in care trebuie sa suporte angajatii ce nu il iau deloc in serios, Shaun nu reuseste sa-si valorifice deloc viata. Dar cand zombi avizi de carne invadeaza Londra, Shaun trebuie sa porneasca in salvarea prietenei si mamei sale inainte de a fi prea tarziu. Cu Edgar alaturi pentru a lupta impotriva pericolului, cei doi vor trebui sa-si faca drum prin orasul infestat de zombi, Shaun avand in fata prima sa provocare adevarata.

Recenzii

rats

08.09.2018

Blood and gore :x

0 2

mihai-o

08.09.2018

Umor englezesc+comedie romantică+apocalipsă zombie=reţeta unui film surprinzător de distractiv şi inteligent în acelaşi timp. Wright şi Pegg cultivă perfect elemente din filmele lui George Romero şi John Russo, aducând un omagiu filmelor de groază, fără însă a dilua comedia proprie.

9 3

ssebastianovidiu

08.09.2018

Eu stiam ca e doar un film cu zombie,dar cand i-am dat drumul m-am imprastiat.Sunt atatea faze tari ca nici nu-ti dai seama ca e si horror.Cine s-a speriat la filmul asta nu cred ca poate sa vada ''28 days later''.

2 7

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top