Moonlight Trailer
Trailer #1 02:03

Shining Through (1992)

Dramă, Romantic, Thriller | 31 January 1992 (United Kingdom, United States of America)

O viata ca-n filme (1992)

Shining Through

Dramă, Romantic, Thriller (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Seltzer

Producător:

Peter V. Miller Investment Corp., Sandollar Productions, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

31 Ianuarie 1992

Dată lansare (Romania):

23 Octombrie 2021

<p align="justify">Actiunea filmului se desfasoara in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Linda Voss, o femeie frumoasa si inteligenta, depune o cerere de angajare la biroul unui cunoscut avocat, Ed Leland. Ed o angajeaza imediat, doar pentru faptul ca tanara femeie vorbeste fluent limba germana. Motivul interesului crescut fata de cunostintele de limba germana ale Lindei se datoreaza faptului ca Ed lucreaza ca ofiter OSS sub acoperire si are nevoie de un translator. Relatia de afaceri a celor doi se transforma treptat in dragoste, dar cand America este si ea implicata in razboi, Ed isi abandoneaza meseria de avocat pentru a se dedica spionajului. Datorita unei situatii neprevazute, Linda este trimisa si ea in misiune, pentru a se infiltra in familia unui ofiter nazist si a afla detalii despre un proiect nazist ce poate schimba cursul razboiului. Lucrurile se complica, iar Linda ramane in Berlin, fara nici o posibilitate de a contacta aliatii.</p>

Recenzii

lauriciu-licuriciu

08.09.2018

un film extraordinar,revazut de trei ori si nu ma voi satura vazandu-l pentru ca mereu mi-au placut filmele in genul acestuia.

1 0

ruxandra-felicia

08.09.2018

Este filmul meu preferat.Pot sa il vad de o mie de ori si tot nu ma satur

0 0

ionemica

08.09.2018

Un film superb, bine realizat pe care il revad oricand. E unul din filmele care imi reaminteste de ce Michael e unul din actorii mei preferati.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top