Moonlight Trailer
Trailer #1 01:44

Sliding Doors (1998)

Comedie, Dramă, Fantasy, Romantic | 23 April 1998 (United Kingdom, United States of America)

Dincolo de usi (1998)

Sliding Doors

Comedie, Dramă, Fantasy, Romantic (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Peter Howitt

Producător:

Paramount, Intermedia Films, Mirage Enterprises, Miramax

Dată lansare (SUA):

23 Aprilie 1998

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

Helen lucreaza la o companie renumita din Londra. Cel putin pentru primele 5 minute ale filmului, caci ulterior ea este concediata. Vrand sa se intoarca acasa, intra la metrou, iar pe masura ce coboara sa-l prinda, vedem cum viata ei este impartita in doua. In prima versiune prinde metroul si il intalneste pe James, dupa care ajunge acasa si il prinde pe iubitul ei, Gerry, in pat cu fosta lui prietena, Lydia. In cea de-a doua versiune, Helen pierde metroul, ajunge acasa si totul pare in regula. Astfel, filmul se transforma intr-o meditiatie pe tema momentelor marunte care ne pot schimba viata.

Recenzii

all3csa

08.09.2018

foarte buna ideea filmului. oare de cate ori nu ne am intrebat in viata daca nu faceam asa ce se intampla, oare de cate ori nu am folosit "daca" sau de cate ori ne am fi dorit sa nu fi facut ceva pe care acum il regretam. exact asa se intampla si aici. filmul prezinta gradat viata unei tinere exact in acelasi momente, insa sub doua forme diferite, si lasa spectatorul sa decida care este mai buna pentru ea. oare tu ce ai fi ales daca ai fi putut sa alegi si daca ai fi fost in locul ei?..

0 0

pipipipi

08.09.2018

un fim foarte bun cu momene comice si momente triste filmul prezinta viata unei femei in 2 dimensiuni lasand publicul sa decida care e cea buna.

0 3

mdomnita

08.09.2018

Filmul este construit pe o idee foarte bună. Orice eveniment din viața ta poate duce la o continuare a vieții într-un fel sau altul. Ideea seamănă puțin cu ideea pe baza căreia a fost creat și Mr. Nobody în 2009, doar că în Mr. Nobody era vorba de o alegere voluntară în timp ce aici e vorba de un eveniment oarecare și nu neapărat o alegere. Mesajul filmului e puțin misandric, ceva în genul ”da mă, tre să vă arătăm aproape două ore că tăți bărbații e porci.”. Nu m-a deranjat neapărat, a fost și alegerea regizorului să exagereze cu anumite chestii. Actorii joacă bine, Gwyneth Paltrow arată ok și, apropos de exagerările regizorului, Gerry e probabil cel mai prostănac personaj de film pe care l-am văzut de multă vreme încoace. După părerea mea filmul merită văzut, eu unul m-am amuzat destul pe seama lui și a fost bun ca să îmi facă seara mai plăcută.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top