Soldatul (1998)

Soldier

Acțiune, Război, SF, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Paul W.S. Anderson

Producător:

Impact Pictures, Jerry Weintraub Productions, Morgan Creek Productions, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

23 Octombrie 1998

Dată lansare (Romania):

6 Decembrie 2021

Sergentul Todd a crescut la o academie militara ce promoveaza violenta si a devenit un luptator interplanetar de top. Cu toate astea, noile descoperiri genetice au dus la aparitia unor luptatori mai puternici, iar Todd este depasit. Comandantul lui Todd, capitanul Church, are o confruntare cu colonelul Mekum, care conduce noua generatie de soldati. Un astfel de soldat este Caine 607, care ii infrange pe Todd si pe ceilalti condusi de Church. Cei presupusi morti sunt dusi la gunoi si aruncati pe o planeta indepartata, Arcadia 234. Todd supravietuieste si este gasit de o familie de colonisti, Sarah si Mace. Todd este privit cu suspiciune de ceilalti colonisti, insa atunci cand luptatorii colonelului Mekum ataca colonia, el este singurul care ii poate ajuta.

Recenzii

malitzia

08.09.2018

O panarama de film.

0 0

crazy_bloggera

08.09.2018

L-am vazut, insa nu pot zice ca m-a impresionat. E un film de actiune interesant. Plusul lui ar fii aparitia lui Kurt Russell.

0 0

cezarica98

08.09.2018

un film bun, un film pe care l-am vazut mai de mult si pe care l-am revazut decurand, un film in care Kurt Russell nu schiteaza nici macar un zambet, dar ne convinge de talentul sau actoricesc, un film de actiune pe care merita sa-l vedeti.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top