Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

Something New (2006)

Comedie, Dramă, Romantic | 29 January 2006 (United States of America)

Urmeaza-ti inima (2006)

Something New

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sanaa Hamri, Florian Baxmeyer, Jan Sebastian Ballhaus

Producător:

Gramercy Pictures

Dată lansare (SUA):

29 Ianuarie 2006

Dată lansare (Romania):

23 Octombrie 2021

Kenya McQueen este o avocata afro-americana de succes, care munceste din greu pentru a accede in ierarhia corporatiei. Dar pentru asta viata ei nu inseamna decat munca, fara distractie. Somata de prietenii ei sa incerce ceva nou si sa uite idealul ei de "barbat de culoare", accepta o intalnire cu un necunoscut, Brian. Problema este ca Brian este alb, iar Kenya pleaca de la intalnire. Dupa ceva timp, cei doi se intalnesc la o petrecere si Kenya il angajeaza pe Brian sa ii decoreze noua casa. Usor, usor intre cei doi se leaga o idila, dar toate rezervele Kenyei sunt accentuate de prietenii si familia acesteia. Oare vor invinge sentimentele sau va prima culoarea?

Recenzii

crazy_bloggera

08.09.2018

Foarte bun filmul. Un film profund din care ai ce invata. trebuie sa iti urmezi inima orice ar fii, pentru ca altfel vei nefericita.

3 2

kenya

08.09.2018

o poveste frumoasa . merita vazut

1 2

Threelines

08.09.2018

Problema acestui film este ca trebuie sa vezi tot filmul, care dupa pareera mea este cam nereusit, pana sa vezi finalul care este frumos. Am vazut multe comedii romantice si va spun ca aceste nu este cel mai bun dar nici cel mai prost. De recomandat.... doar daca nu ai altceva mai bun de facut.

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top