Moonlight Trailer
Trailer #1 01:58

Stakeout (1987)

Acțiune, Comedie, Romantic | 05 August 1987 (United States of America)

La panda (1987)

Stakeout

Acțiune, Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Badham

Producător:

Silver Screen Partners II, Touchstone Pictures

Dată lansare (SUA):

5 August 1987

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

<div align="left">Stakeout este povestea lui Bill Reimers si Chris Lecce, doi agenti FBI care au misiunea sa supravegheze casa lui Maria McGuire in speranta ca-l vor prinde pe fostul ei prieten Richard 'Stick' Montgomery care a evadat din inchisoare. Insa Chris se indragosteste i de Maria si reuseste chiar sa se infiltreze in casa ei si sa ii si tina companie, in timp ce partenerul lui explodeaza de nervi, furie si plictiseala in afara casei, in masina de vizavi. Intre timp, cum era de asteptat, evadatul isi face aparitia si ii ia cu totul prin surprindere pe Chris si Bill.</div>

Recenzii

haulicaioan

08.09.2018

asta a fost unul din filmele traduse de mine.Bunicel .E un caz tipic in care unul din cei care supravegheaza casa fostei iubite a unui individ cautat de oamenii legii se indragosteste de tipa.

1 1

serban2u

08.09.2018

Vechi dar bunicel . Suspans, situatii hazlii , actiune . Merita vazut .

0 0

valutza

08.09.2018

Chris Lecce (Richard Dreyfuss) si Bill Reimers (Emilio Estevez) sunt doi agenti FBI care au misiunea sa supravegheze casa unei femei (Madeleine Stowe) in speranta ca-l vor prinde pe fostul ei prieten (Aidan Quinn) care evadase din inchisoare. Chris se indragosteste insa de fata si reuseste chiar sa se infiltreze in casa si sa-i tina companie, in timp ce partenerul lui spumega de furie in masina de vizavi. Intre timp, cum era de asteptat, evadatul isi face aparitia si ii ia cu totul prin surprindere pe Chris si Bill!

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top