Moonlight Trailer
Trailer #1 02:19

Star Trek: Insurrection (1998)

SF, Acțiune, Aventuri, Thriller | 10 December 1998 (United States of America)

Star Trek: Insurecția (1998)

Star Trek: Insurrection

SF, Acțiune, Aventuri, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jonathan Frakes

Producător:

Paramount, Digital Image Associates

Dată lansare (SUA):

10 Decembrie 1998

Dată lansare (Romania):

4 Decembrie 2021

<p align="left"> Porniti motoarele! Capitanul Jean-Luc Picard si echipa lui Urmatoarea Generatie au revenit. Inca de la radacinile Federatiei, Directivele Prime era clare: nici o expeditie a vreo unei flote interstelare, nu trebuie sa interfereze cu exploatarile naturale ale vreo unei civilizatii. Dar acum Picard primeste ordine care trebuie sa incalce aceste reglementari. Daca se supune ordinelor, 600 de residenti pasnici ai planetei Ba'ku vor fi scosi cu forta de pe planeta lor impresionanta, toate acestea pentru binele altor milioane de oameni care vor beneficia de Fantana Tineretii de pe planeta Ba'ku. Dar daca nu se supune ordinelor, isi va risca nava, cariera si chiar viata. Dar pentru Picard, exista o singura alegere. Trebuie sa se revolta contra Flotei Stelare, si sa-i conduca pe cei care sunt de partea sa, pentru a mentine Paradisul de pe planeta Ba'ku.</p>

Recenzii

rocco123

08.09.2018

Foarte bun și Star Trek: Insurrection. Nu pot să spun că este mai bun decât Star Trek: First Contact, fiecare a fost bun în felul lui. Îmi pare bine că și-au schimbat uniformele, mai ales cele de gală, sunt mai frumoase. Filmul are acțiune, umor, și momente emoționale. Echipajul de pe Enterprise a fost magnific. Păcat că nu au mai continuat cu serialele, era pentru toți fanii Star Trek cea mai mare bucurie, dar poate nu se știe niciodată. Acum mă pregătesc să văd Star Trek: Nemesis.

1 0

corcodus

08.09.2018

e greu sa faci distinctie si sa spui care din filmele star trek a fost mai bun; eu sunt fana star trek asa ca l-am savurat.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top