Moonlight Trailer
Trailer #1 01:32

Starship Troopers 2: Hero of the Federation (2004)

Aventuri, Horror, Acțiune, SF | 20 April 2004 (United States of America)

Infanteria Stelara 2: Eroul Federatiei (2004)

Starship Troopers 2: Hero of the Federation

Aventuri, Horror, Acțiune, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Phil Tippett

Producător:

Startroop Pictures Inc., Tippett Studio

Dată lansare (SUA):

20 Aprilie 2004

Dată lansare (Romania):

23 Octombrie 2021

  Razboiul cu gandacii nu sa terminat. Aceasta continuare ne prezinta o mica echipa a infanteriei mobile care este inconjurata de catre insecte pe o planeta pustie. Din pacate pentru echipa ajutoarele sunt la o distanta mult prea iar radioul lor nu functioneaza. Singura lor sansa este sa se refugieze intr-o baza parasita a infanteriei de pe acea planeta. O data ajunsi la adapost sunt inconjurati de insecte. Totusi in aceasta baza il gasesc pe capitanul V. J. Dax. Acesta este eliberat si reuseste sa porneasca aparatura de protectie a bazei. Acum trebuie sa repare radioul si sa astepte sa fie salvati. Insa totul pare a se indrepta atunci cand un maresal este salvat si adus la adapost de catre doi necunoscuti. O data cu repararea radioului reusesc sa transmita un mesaj. Insa timpul de asteptare este foarte mare si ce nu stiu acestia este ca inamicul a reusit sa se infiltreze in baza si acum doreste sa ii elimine. Vor reusi sa realizeze ce pericol ii paste? Vor reusi sa reziste pana vor fi salvati? 

Recenzii

AngeloV.

08.09.2018

cam slabut filmul,fata de prima parte ii foarte slabut,in rest sunt faze de razboi bune, dar te urasti sa te uiti la el cand intra in buncar...de acolo ii 0

0 0

3stripes

08.09.2018

Extrem de slab filmul. Am impresia ca a fost facut doar de dragul de a fi facut si de a mai suge ceva din celebritatea primului film.

0 1

Laura34215

08.09.2018

Foarte slab, foarte exagerat. Prima parte a fost mult mai bine realizata si mai captivanta. Asta e facut doar de dragul unei continuari si pentru alti bani.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top