Moonlight Trailer
Trailer #1 01:11

Streets of Fire (1984)

Acțiune, Thriller, Muzică, Dramă | 01 June 1984 (United States of America)

Strazile in flacari (1984)

Streets of Fire

Acțiune, Thriller, Muzică, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Walter Hill

Scenariști:

Walter Hill

Producător:

Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

1 Iunie 1984

Dată lansare (Romania):

23 Octombrie 2021

Un film fantastic care imbina elemente science-fiction cu mitologia si cultura rock 'n' roll. In aceasta lume, Ellen Aim este un superstar, o cantareata rock, idolatrizata de toti. Ea este rapita de Raven, seful unui grup de motociclisti violenti, care terorizeaza orasul. Acest eveniment coincide cu intoarcerea in oras a rebelului Tom Cody, fostul prieten al lui Ellen. Acesta nu sta prea mult pe ganduri si isi formeaza o echipa cu care se duce s-o elibereze pe cantareata. Planul reuseste, dar Raven doreste razbunare...

Recenzii

leemarvin1983

08.09.2018

Un film de nota 10 din partea lui Walter Hill, in care misterul, seductia si actiunea sunt la ele acasa. Recomand si "The Warriors" (1979), semnat tot de Hill. Willem Dafoe e grozav in rolul temutului motociclist Raven Shaddock.

6 0

sergiuseling

08.09.2018

N-as zice ca e un film fantastic. E ok parerea mea. Muzica e buna, si are si actiune, explozii, dar tot nu vad ce e SF. Cel mai mult mi-au placut melodiile de la inceput si de la final cu Diane Lane pe scena.

1 1

epicvlas

08.09.2018

maestrul walter hill ne da aici un film excelent de actiune unde moda anilor 80 se amesteca cu anii 50 ,ala the wild one, scene de actiune fantastice, decoruri aproape la fel de bine afcute ca si in blade runner, diane lane estye excelenta , wiliam defoe , ne reda un rol negativ , lupta cu ciocanele este ceva fanatstic, un film care nu te plictiseste in stilul lui walter hill, !! merita vazut !!!!!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top