Moonlight Trailer
Trailer #1 01:14

Superbad (2007)

Comedie | 17 August 2007 (United States of America)

Super-rai (2007)

Superbad

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Greg Mottola

Scenariști:

Seth Rogen, Evan Goldberg

Producător:

Columbia Pictures, Apatow Productions

Dată lansare (SUA):

17 August 2007

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2007

Seth si Evan sunt doi adolescenti in ultimul an de liceu, care au cultivat o dependenta a unuia fata de celalalt, dar, pe de alta parte, isi doresc, ca toti tinerii de varsta lor, sa poata fi inconjurati de fete. Si pentru ca cea mai buna modalitate de a ademeni fete in capcana lor de a-si pierde virginitatea este alcoolul, cei doi planuiesc o superpetrecere, in care valurile de alcool sa curga garla, fetele la fel, iar ei sa se simta in sfarsit pregatiti pentru colegiu. Pe masura ce noaptea devine tot mai “batrana”, haosul se dezlantuie, iar ajunsul in pat cu vreo fata devine chiar ultima lor problema…

Recenzii

Patronu

08.09.2018

A fost o surpriză tare plăcută pentru mine. Mă aşteptam la o altă comedie stupidă şi lipsită de originalitate cu adolescenţi în călduri, însă, până la urmă, filmul s-a dovedit a fi ceva mai mult de atât. E un fel de variantă modernă a Răzbunării Tocilarilor ce captivează în primul rând prin sinceritatea expunerii, cât şi prin naturaleţea puştilor din rolurile principale. Filmul prezintă o haioasă poveste despre prietenie la care am râs în hohote de la un capăt la celălalt. A mers la fix pe vremea asta mohorâtă. De văzut.

18 12

ChupaChups

08.09.2018

they're crazier and dumber than we are =)))

3 9

Gynzz

08.09.2018

Eu nu prea am fost impresionat . Cand am vazut trailerul am sperat la ceva mai bun . Este mediocru ca si comedie insa merita vazut .

2 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top