Moonlight Trailer
Trailer #1 02:35

Superman Returns (2006)

Aventuri, Fantasy, Acțiune, SF | 28 June 2006 (United States of America)

Superman Revine (2006)

Superman Returns

Aventuri, Fantasy, Acțiune, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Bryan Singer, Francis Ford Coppola

Producător:

DC Comics, Legendary Entertainment, Bad Hat Harry Productions, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

28 Iunie 2006

Dată lansare (Romania):

14 Iulie 2006

Dupa o misterioasa absenta de cativa ani, Superman se intoarce pe Pamant. In timp ce un vechi inamic incearca sa-i fure toate puterile odata pentru totdeauna, Superman trebuie sa faca fata faptului ca Lois Lane, femeia pe care o iubeste, a uitat de el si isi vede de viata sa. Incercand sa refaca legatura dintre ei, Superman trebuie sa-si gaseasca si locul intr-o societate care a invatat sa supravietuiasca fara el. In incercarea de a proteja lumea pe care o iubeste de la o distrugere cataclismica, Superman se va angaja intr-o calatorie de reparare a tuturor greselilor sale, ce il va purta de la adancurile oceanului pana in indepartatul cosmos.

Recenzii

gg

08.09.2018

sunt o fana de-a lui superman..inca de cand eram copil..nu mai vorbesc de christopher reeve....asa ca filmul a venit ca o ploaie calda, vara.....

2 3

Future

08.09.2018

Ce sa zic...inceput uimitor, ca deasemenea in toate filmele lui SUPERMAN :>, dar sfarsit cam plictisitor dar inacelasi timp si emotionant!! A fost fain, dar un merita mai mult de un 8! Acum ca e si fiul Super astept urmatorul film sa vad cum va fi!

6 2

Johnny-M

08.09.2018

... sa nu te duci cu sacul! Asa se zice prin batrani. Cred ca ceva asemanator e si cu filmele gen revine, se intoarce. Ma asteptam mai mult dpdv al scenariului, tehnic filmul este in ton cu timpurile, dar actiunea este simplista, povestea mi se pare cunoscuta, dupa primele 20-30 de minute deja intrezaream finalul ... Cat despre actori, mai cu "vana" mi s-au parut cei din seriile anterioare. Chiar si serialul TV mi s-a parut mai atractiv.

4 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top