Moonlight Trailer
Trailer #1 02:13

Syriana (2005)

Dramă, Thriller | 23 November 2005 (United States of America)

Syriana (2005)

Syriana

Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stephen Gaghan

Producător:

Participant Media, 4M, Section Eight, FilmWorks, MID Foundation, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

23 Noiembrie 2005

Dată lansare (Romania):

24 Februarie 2006

Actiunea filmului se desfasoara in Liban, in perioada unei fuziuni intre doua mari firme petroliere: Connex si Killen. Aceasta fuziune afecteaza 37 000 de muncitori din 160 de tari si apar foarte multe nemultumiri, atat politice cat si religioase. Astfel, in urma achizitionarii firmei Connex de catre chinezi, SUA devine foarte nemultumita de faptul ca pierde controlul asupra unor mari resurse petroliere si este dispusa sa faca orice sa poata reveni. Angajatii concediati devin la randul lor nemultumiti si astfel hotarasc sa se razbune, ceea ce si fac in final. Intriga si dramele fac subiectul acestui film de-a dreptul socant.

Recenzii

bandeanl

08.09.2018

Pentru fanii genului este un film excelent..dar in rest mi s-a parut destul de plictisitor...Oricum merita vazut pentru prestatia lui George Clooney ,care a luat oscarul pentru rolul din film.

3 6

Patronu

08.09.2018

Într-adevăr, povestea e extrem de complicată, însă trebuie privită în ansamblu. Dacă încerci să pui totul cap la cap, te pierzi în detalii. Nu mi s-a părut că i-a pus pe arabi într-o lumină bună, dimpotrivă, expunerea mi s-a părut relativ obiectivă, cu bune, dar mai ales rele de ambele părţi. E un film unic despre petrol, bani, corupţie şi putere. Înarmaţi cu puţină răbdare, s-ar putea să vă captiveze până la final.

3 2

eedy

08.09.2018

Ca realizare cinematografica nu e rau,dar scenariul foarte alambicat il face extrem de greu de urmarit

1 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top