Moonlight Trailer
Trailer #1 02:04

Thank You for Smoking (2005)

Comedie, Dramă | 05 September 2005 (United States of America)

Multumim ca fumati! (2005)

Thank You for Smoking

Comedie, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jason Reitman

Producător:

Fox Searchlight Pictures, Room 9 Entertainment

Dată lansare (SUA):

5 Septembrie 2005

Dată lansare (Romania):

8 Septembrie 2006

<p align="left">   Purtator de cuvant, seducator si ambitios, Nick Naylor (Aaron Eckhart) isi pune sarmul in serviciul societatii "Big Tobacco" pentru a contracara politica de prevenire a consumului de tutun. In conferinte de presa si talk-show-uri se dovedeste a fi persuasiunea in persoana, dar intampina dificultati in a o convinge pe fosta lui sotie (Kim Dickens) ca poate fi un tata bun pentru fiul lor, Joey (Cameron Bright). Intr-o scena de inceput, Nick apare in fata unei audiente ostile, intr-un talk-show cu reprezentanti ai organizatiilor ce militeaza impotriva fumatului. Carismatic, jucand impecabil rolul omului care ii pasa de ceilalti si argumentand cu umor, castiga audienta de partea lui in doar cateva minute.</p><p align="left">Ii este destul de usor sa inregistreze cucerire dupa cucerire intr-un mediu politic intesat de personaje ridicole, in contact cu media corupta si opinia publica usor de manipulat. Actiunile lui vor atrage atentia unui mare producator de tigari (Robert Duvall) si a unei ziariste (Katie Holmes), care va sfarsi prin a se indragosti de el.</p>

Recenzii

ender

08.09.2018

Eu cred ca este un film foarte reusit. Sunt anti-fumator si pot sa zic ca mi-a placut foarte mult ideea filmului. Un scenariu extrem de inteligent si antrenant. Merita vazut!

2 6

Patronu

08.09.2018

Satiră reuşită. Am râs copios la anumite faze. Merită văzut.

5 4

1octav

08.09.2018

Nu cred ca e vorba de anti-fumat cat este vorba de manipulare, de marketing, de spinning... Oricum, un film recomandat studentilor la comunicare precum si fumatorilor.

8 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top