The Art of Seduction (2005)

작업의 정석

Romantic, Dramă, Comedie (South Korea)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Oh Ki-hwan

Dată lansare (SUA):

21 Decembrie 2005

Dată lansare (Romania):

4 Decembrie 2021

 Nu poate sa fie decat un castigator, un singur Maestru in Arta Seductiei, dar cine sa fie? Han Ji-wan, o femeie frumoasa, realizata profesional dar plictisita de monotonia unei relatii definitive, dornica sa seduca posibilii candidati pentru a-si gasi barbatul perfect...sau poate... sa fie Seo Min-jun? Nimeni si nimic nu il poate impiedica pe acest Don Juan, varianta koreana, in cucerirea prazii sale, pana la urma arta seductiei seamana cu pregatirea pentru razboi: regula numarul unu - cunoaste dusmanul, punctele forte si mai ales punctele slabe - apoi pregatesti strategia si in final te bucuri de roadele muncii! Dar ce se intampla cand Seducatoarea il intalneste pe Seducator? Asistam la o lupta plina de umor intre cei doi, folosindu-se de tehnicile aplicate cu succes in toate "bataliile" Maestrii incearca sa se seduca reciproc, primul care se indragosteste si lasa garda jos trebuind sa se recunoasca invins!

Recenzii

anda98

08.09.2018

E un film coreean.Super film. Merita vazut. Eu l--am vazut si am murit de ras.NOTA 1000000000***. Daca va plictisiti sau vreti sa vedeti vreo comedie buna uitati-va la acest film.

1 0

spriamarierose18

08.09.2018

Dupa atatea drame am crezut ca nu stiu sa rada coreenii. M-am inselat ! La Art of Seduction am ras cu lacrimi. Excelenta comedie !

2 0

girlie_girlie

08.09.2018

Intr-adevar o comedie spumoasa, nici unul dintre trucurile folosite pe celelalte "victime" nu functioneaza la cei doi maestrii seducatori!

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top