Moonlight Trailer
Trailer #1 02:20

The Avengers (1998)

Thriller, SF | 13 August 1998 (United States of America)

Razbunatorii (1998)

The Avengers

Thriller, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jeremiah S. Chechik

Scenariști:

Don MacPherson

Producător:

Jerry Weintraub Productions, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

13 August 1998

Dată lansare (Romania):

26 Octombrie 2021

Doi superagenti ai Coroanei sunt chemati sa salveze situatia. Acestia sunt John Steed si Emma Peel, care, desi sunt implicati in dueluri, atacati de bunicute cu mitraliere sau urmariti de albine-robot, isi pastreaza calmul si eleganta britanica. Obiectul investigatiei si dusmanul lor este Sir August de Wynter, un miliardar nebun care a pus mana pe un dispozitiv ce poate controla starea vremii. In timpul misiunii, intre cei doi agenti se naste si o legatura amoroasa.

Recenzii

eedy

08.09.2018

Intr-adevar,un film care isi merita nota pe deplin...nu pot sa inteleg cum trei mari actori au putut sa joace in asa ceva...

3 0

florin007

08.09.2018

Nu stiu ...dar un de sunt răzbunătorii de altă dată...cei care făceau concurenţă lui Sfântu.. sau El Figitivo...sau nemuritorul..

0 0

Juristul

08.09.2018

Agentul secret britanic, John Steed (Ralph Fiennes), isi uneste fortele cu experta in stiintele paranormale Emma Peel (Uma Thurman), pentru a lupta impotriva diabolicului si in acelasi timp, fermecatorului escroc, Sir August de Wynter (Sean Connery). Acesta detine o ingenioasa aparatura capabila sa controleze starea vremii. In acest fel el poate provoca dezastre atmosferice cu urmari fatale pentru planeta. Cand acesta ameninta sa treaca prin tunete si fulgere Marea Britanie, Familia Regala da alerta nationala. Ministerul insarcinat cu securitatea tarii o alerteaza pe "Mama", departamentul de contraspionaj. Acesta, in colaborare cu "Tata", un alt departament cu atributii secrete, le da mana libera lui Steed si Peel. Acestia se vor folosi de orice subterfugiu pentru a salva lumea de geniul dement al lui Sir August de Wynter.Filmul este inspirat din serialul britanic omonim care, prin anii '60, facea furori in randul telespectatorilor britanici, reprezentand un adevarat fenomen cultural, importat ulterior si de televiziunile din SUA.

0 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top