The Benny Hill Show (1979)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

1 Ianuarie 1979

Dată lansare (Romania):

30 Iulie 2021

A sketch-comedy series in which Hill would often play multiple characters and satirize popular British and American performers and stars. Common themes in the show were the husband-beating wife, buxom women, and silent, high-speed chase scenes between Hill and the other characters.

Recenzii

alex_il_fenomeno

25.05.2011

este un serial de comedie exceptional , care reuseste sa te binedispuna de fiecare data ! mereu ma uitam la el la TV si consideram ca fazele lui Benny Hill era extrem de hilare ! il recomand cu incredere ! nota 9/10 !

2 5

recoll

10.02.2013

Mi-a placut,desi nu imi plac toate serialele produse de englezi,acesta mi-a placut foarte mult,in primul rand pentru ca te binedispune si in al doilea rand pentru ca la vremea sa a fost original,multe glumitze de acolo sunt fie inventate pentru ecran fie luate din "folclor",insa actorul Benny Hill afemeiat asa cum este conturat in serial face un lucru maret si anume incanta publicul.Cu toate ca genul acesta de umor aparut inaintea sitcom-urilor nu poate fi pe placul unora,cei peste 20 de ani de filmari arata ca a fost foarte apreciat la vremea respectiva.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top