Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

The Brave One (2007)

Crimă, Dramă, Thriller | 14 September 2007 (United States of America)

Curaj Nebanuit (2007)

The Brave One

Crimă, Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Neil Jordan

Producător:

Village Roadshow Pictures, Silver Pictures, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

14 Septembrie 2007

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

Moderatoarea radio din New York Erica Bain (Jodie Foster) are o viata pe care o iubeste si un logodnic pe care il adora. Toate acestea ii sunt luate cand un atac brutal o lasa pe Erica grav ranita si pe logodnicul ei mort. Incapabila sa treaca peste tragedie, Erica incepe sa cutreiere strazile orasului pe timp de noapte pentru a da de urma celor pe care ii considera responsabili. Dorinta ei de a se face dreptate atrage atentia publicului, iar orasul este tintuit de exploatarile sale anonime. Dar cu politia din New York disperata sa-l gaseasca pe vinovat si un detectiv de politie (Terrence Howard) pe urmele ei, trebuie sa se decida daca dorinta ei de razbunarea este calea cea dreapta, sau devine exact lucrul pe care incearca ea sa-l opreasca.

Recenzii

eddiesor

08.09.2018

Filmul are un subiect simplu - razbunarea. Ce-l face deosebit este interpretarea senzationala a lui Jodie Foster prin care chiar simti toate sentimentele traite de Erica = frica, neliniste dar si curaj. Finalul filmului este insa tras mult de par.

12 5

ChupaChups

08.09.2018

chiar daca finalul este tras de par, tot este un film foarte bun, care merita vazut :)

2 4

atreides

08.09.2018

Nu stiu daca finalul filmului este sau nu tras de par, stiu doar ca fimul are o substanta vie care se numeste instinct de conservare.Jodie Foster este o invingatoare si nu o simpla depresiva care asista neputincioasa la derularea angoaselor sale.

6 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top