Moonlight Trailer
Trailer #1 02:42

The Curious Case of Benjamin Button (2008)

Fantasy, Dramă, Thriller, Mister, Romantic | 25 December 2008 (United States of America)

Strania poveste a lui Benjamin Button (2008)

The Curious Case of Benjamin Button

Fantasy, Dramă, Thriller, Mister, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Fincher

Producător:

Paramount, Warner Bros. Pictures, The Kennedy/Marshall Company

Dată lansare (SUA):

25 Decembrie 2008

Dată lansare (Romania):

20 Februarie 2009

Filmul spune povestea lui Benjamin Button, un bărbat care începe să îmbătrânească invers cu consecințe bizare. A câștigat 3 Oscaruri și în plus a avut alte 77 de câștigări 155 nominalizări.

Recenzii

420 Ordonare după: | |

Mihai

08.09.2018

Nu vad o asemanare atat de mare cu Forrest Gump, cum spune lumea despre acest film, mai ales ca sunt doua filme dintr-o total alta categorie calitativa. Curious Case este un film liniar, sec, in care nu se remarca nici macar actorul principal, iar cele secundare sunt prea putin conturate. Povestea merge de la inceput si pana la sfarsit in acelasi ritm lent, prezentand aproape toate momentele si (in)e/volutia personajului in toate etapele ei. Credeam ca se va avansa repede cu scenariul pana cand Benjamin ajungea la varsta de 35-40 de ani si apoi un Brad Pitt nemachiat ar fi putut sa-si joace rolul, intr-o poveste de dragoste in stilul Forever Young. Dar nu...a fost batranel mai mult de jumatate de film, si apoi a luat-o repede in jos. Doua-trei idile care nu se remarca prin nimic (orice om are in viata lui parte de povesti de dragoste, de despartiri etc.) si singurul lucru care e iesit din comun e insasi curiosul caz al personajului, ce o ia invers in timp. Parerea mea e ca merita vizionat o data, ca e slabut si supraapreciat atat de catre public cat si de catre critici. Nu merita nominalizari si nici premii. Nota 6.5 din partea mea.

40 56

veteran9

08.09.2018

Cel mai supraapreciat film de pe site-ul acesta. Premiile Oscar la cele mai slabe categorii dovedesc din plin aceasta afirmatie. Cu un scenariu liniar si previzibil acest film nu avea cum sa spere la mai mult

2 4

Delia00

08.09.2018

Chiar ca Pitt joaca extraordinar caci are talent, intradevar ca machiajul este tot extraordinar, deasemenea si trucajele, si ideea filmului este ft interesanta dar filmul in sine nu este cine stie ce capodopera demana de nominalizatie la Oscar pt Cel mai bun film....Iar asta este parerea mea...normal! Gusturile sunt ft variate...merita un 7,50.

1 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top