Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

The Game (1997)

Dramă, Thriller, Mister | 12 September 1997 (United States of America)

Jocul (1997)

The Game

Dramă, Thriller, Mister (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Fincher

Scenariști:

John D. Brancato, Michael Ferris

Producător:

PolyGram Filmed Entertainment, Popaganda Films, A&B Produções

Dată lansare (SUA):

12 Septembrie 1997

Dată lansare (Romania):

18 Octombrie 2021

Cu onoarea zilui lui de naștere, Bancherul Nicholas Van Orton din San Francisco, un geniu financiar și un singuratic cu inimă de gheață, primește un cadou neobișnuit din partea fratelui să mai mic, Conrad -- un certificat cadou pentru a juca un tip de joc unic. În nici măcar o nanosecundă, Nicholas este consumat de un set periculos de reguli în-continuă-schimbare, nefiind capabil să distingă unde șarada se termină și unde realitatea începe.

Recenzii

eedy

08.09.2018

ai grija ce cadouri primestti,ca nu se stie niciodata ce se poate intimpla...

5 2

serban2u

08.09.2018

Filmul este excelent ! Scenariu bun , o actiune alerta in care intri fara sa-ti dai seama si la un moment dat nu mai stii daca ce i se intampla eroului principal , atat de bine jucat de Douglas este realitate sau ....un joc . Final neprevazut , suspans , rasturnari de situatie Bun , bun !

0 0

Madame.wtf

08.09.2018

Prima data l-am vazut cand eram destul de mica, dar l-am revazut de curand. Este impresionant cum este evidentiat modul in care se poate jongla cu mintea omului. Finalul m-a surprins si nu cred pe nimeni cand zice ca era previzibil. La un moment dat devenea atat de credibil incat sunt sigura ca toti cei care l-au vazut au avut macar o urma de indoiala ca se va termina cu bine.

4 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top