Moonlight Trailer
Trailer #1 02:11

The Ghost Writer (2010)

Thriller, Mister | 12 February 2010 (Germany, United Kingdom, United States of America)

Marioneta (2010)

The Ghost Writer

Thriller, Mister (Germany, United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Roman Polański, Franz Josef Gottlieb

Producător:

R.P. Productions, Studio Babelsberg, Runteam Ltd., France 2 Cinéma

Dată lansare (SUA):

12 Februarie 2010

Dată lansare (Romania):

25 Iunie 2010

Pe o insula izolata din Estul Americii un fost prim-ministru britanic, Adam Lang, isi scrie memoriile. Dupa ce asistentul lui moare in urma unui inec, Lang il contacteaza pe un tanar scriitor pentru a-l ajuta sa termine cartea. Acesta e atras intr-un joc periculos, care implica intrigi politice, o relatie primejdioasa cu sotia lui Lang si cu asistenta acestuia. Lang se teme ca secretul sau va fi adus la iveala de tanarul scriitor, un secret care ar pune in mare pericol securitatea diplomatiei la nivel mondial. FIlmul e adaptarea cinematografica a unui roman de Robert Harris, autor premiat cu International Thriller Writers’ Award in 2008. 

Recenzii

shelley

08.09.2018

este o adaptare după romanul “Marioneta”, de Robert Harris, în care un fost ministru britanic, inspirat de Tony Blair, angajează un “negru” pentru a-i redacta memoriile, ce cuprind detalii şocante.

3 6

alexandrastan

08.09.2018

Nu este un film deosebit. In opinia mea un thriller ar trebui sa fie mai putin previzibil. Merita mers la cinematograf sa-l vezi dar totusi sa nu avem foarte multe asteptari. Eu personal nu ma dau in vant dupa Pierce Brosnan asa ca nu am fost extrem de entuziasmata. Oricum merita vazut o data pentru cultura generala.

2 7

SSnapie

08.09.2018

The Ghost Writer nu impresionează în mod deosebit însă intrigă prin poveste, atmosferă, mister și simularea unei sfere sociale de rang înalt. Scenariul nu este nici pe departe rău, dar nici grozav, iar punerea în scenă a firului narativ mi se pare bună, atât prin cadre, cât și prin actori. I-am dat 8.

9 10

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top