Moonlight Trailer
Trailer #1 02:05

The History Boys (2006)

Comedie, Dramă | 02 October 2006 (United Kingdom)

The History Boys (2006)

The History Boys

Comedie, Dramă (United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Nicholas Hytner, Todd Phillips

Producător:

DNA Films, BBC Films, UK Film Council

Dată lansare (SUA):

2 Octombrie 2006

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

Intr-o lume a rigiditatii si a anumitelor rigori tipice englezesti ( gen Cambridge sau Oxford ) , ale racelii dintre relatiile omenesti, studentii Irwin si Darkin incearca sa-si croiasca o soarta potrivnica vietii pe care si-o doresc, pentru viitor. Cei doi studenti, Irwin si Darkin fac parte din asa zisa clasa riguroasa de baieti. Ei si alti baieti isi petrec timpul, asteptand sa treaca nemilosul proces de admitere universitar, eveniment pe care-l impart cu colegii, si chiar cu profesorii. Viata de student este frumoasa dar si plina de urcusuri si coborasuri care pot deopotriva salva /"ingropa" vieti si destine, conform functionarii procesului educational, ale carei carari sunt uneori ciudate ca si pentru cei doi prieteni, porniti in acest timp intr-o calatorie unde au pare de anumite surprize ....

Recenzii

Raya

08.09.2018

Un film controversat, incomparabil cu teenage-movie americane. În ciuda unei teme delicate abordate cu o naturaleţe care umileşte pe cei care păstrează reticenţe şi tabu-uri, are multiple replici adânci, umor subtil sau tranşant pe alocuri, personaje foarte interesante, o impresie generală de simpatie. Nu-i romance-ul adolescentin aşteptat, ci gândire filosofică şi meditaţie asupra cotidianului şi istoriei.

1 0

malice

08.09.2018

mm...un film cu un aer antic,sofisticat,...pacat ca nu se termina chiar cu happy end din cauza morti lui "Hector"(Richard Griffiths)

0 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top