Moonlight Trailer
Trailer #1 02:16

The Hunted (2003)

Dramă, Acțiune, Thriller, Crimă | 11 March 2003 (United States of America)

Animal de prada (2003)

The Hunted

Dramă, Acțiune, Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

William Friedkin

Producător:

Alphaville Films, Lakeshore Entertainment

Dată lansare (SUA):

11 Martie 2003

Dată lansare (Romania):

29 Noiembrie 2021

 Un lant de crime in serie,carora le cad victima cativa vanatori de cerbi,insangereaza padurile izolate din Oregon. Fostul antrenor de killeri Bonham,abia reintors dintr-o misiune in Kosovo,recunoaste la locul crimei semnalmentele celui mai dotat elev al sau. Asasinul de pana mai ieri,pe care Guvernul SUA l-a pregatit sa ucida exact,scurt,eficace si sa supravietuiasca mereu,pare acum sa lucreze pe cont propriu,devenind o masina,aparent oarba,de distrugere. Instructorul si discipolul se confrunta dramatic.

Recenzii

jake

08.09.2018

Un film de actiune, un thriller, unde doi oameni extrem de bine pregati, se confrunta intr-un joc "de-a soarecele si pisica".

2 3

cessno

08.09.2018

sub asteptari dpdv

0 0

capacila

08.09.2018

Filmul, prezinta lupta interioara care se desfasoara in sufletul unui om si incercarea acestuia de a se confrunta cu partea intunecata a personalitatii sale. Un fost antrenor al trupelor speciale trebuie sa se confrunte cu fostul sau elev, unul dintre cei mai buni asasini ai trupelor speciale, care acum este un renegat. Traind in salbaticia padurilor din Oregon, Aaron Hallam ucide cu brutalitate patru vanatoori de cerbi, iar agentii FBI cer ajutorul fostului antrenor al asasinului, singurul care il poate opri.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top