Moonlight Trailer
Trailer #1 02:44

The Last Unicorn (1982)

Fantasy, Animaţie, Familie | 19 November 1982 (Germany, United Kingdom, Japan, United States of America)

Ultimul inorog (1982)

The Last Unicorn

Fantasy, Animaţie, Familie (Germany, United Kingdom, Japan, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jules Bass, Arthur Rankin, Jr.

Producător:

Rankin/Bass Productions, Incorporated Television Company, Topcraft

Dată lansare (SUA):

19 Noiembrie 1982

Dată lansare (Romania):

22 Octombrie 2021

<p>Nuvela lui Peter Beagle si coloana sonore semnata de formatia America au produs o legenda a animatiei.</p><p>Intr-o padure uitata de lume, un unicorn aude din intamplare o poveste care spune ca unicornii au disparut din lume. Uimita, ea decide sa plece in cautarea semenilor sai, insa se loveste de faptul ca putine persoane din lume sunt in stare sa recunoasca un unicorn, caci majoritatea oamenilor si a creaturilor nu mai au aceasta abilitate. Ajutata de magicianul Schmendrik, ea afla ca semenii ei au fost aruncati in mare de catre Taurul Rosu, o ceatura magica aflata in slujba imparatului Haggard si de atunci galopeaza prin spuma marii.</p><p>Astfel, alaturi de Schmendrik, unicornul pleaca intr-o calatorie catre curtea imparatului. </p>

Recenzii

mariamagda

08.09.2018

Pentru mine această animație va fi mereu în top. Nu mai știu cum am avut ocazia sa o văd în copilărie, probabil la cinematograf, că la TV nu cred; însă de multe ori mi-am dorit să revăd acest desen. Cât despre coloana sonoră pot chiar să zic că m-a obsedat și cred că unul din primele lucruri pe care l-am făcut când a apărut Internet-ul și pe la noi a fost să caut mai multe informații despre cine cânta ”The Last Unicorn”.

0 0

lorelei34

08.09.2018

L-as vedea din nou si din nou. Nici un alt film de desene animate nu m-a marcat asa mult. De fapt e mai mult un film decat desen animat. Si bineinteles melodia The Last Unicorn e superba!!!!!!!!

0 0

Kim_Jaejoong

08.09.2018

"The Last Unicorn" este unul dintre cele mai bune filme de animatie ale copilariei... tin minte ca la sfarsitul filmului am plans incontinuu.. si trebuie sa spun ca si eu m-am indragostit de melodia "The Last Unicorn".. daca stie cineva niste link-uri de unde pot s-o downloadez, i-as ramane recunoscatoare..

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top