Moonlight Trailer
Trailer #1 01:06

The League of Extraordinary Gentlemen (2003)

Fantasy, Acțiune, Thriller, SF | 11 July 2003 (Czech Republic, Germany, United Kingdom, United States of America)

Liga (2003)

The League of Extraordinary Gentlemen

Fantasy, Acțiune, Thriller, SF (Czech Republic, Germany, United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stephen Norrington

Producător:

JD Productions, International Production Company, Angry Films, Mediastream Dritte Film GmbH & Co. Beteiligungs KG, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

11 Iulie 2003

Dată lansare (Romania):

6 Decembrie 2021

Membrii Ligii sunt niște individualiști veritabili, cu trecuturi pline de evenimente neplăcute, fiecare având un har care îi este în același timp calitate și povară. Ei trebuie să învețe să aibă încredere unul în altul și să coopereze ca o adevărată echipă, pentru binele omenirii. Fără multe pregătiri, ei vor fi transportați de submarinul Căpitanului Nemo, vestitul "Nautilus", în prima linie a luptei - Veneția. Acolo, un nebun mascat cunoscut sub numele de Fantom plănuiește să saboteze o conferință a liderilor mondiali, punând la cale o serie de explozii puternice și scufundând orașul. Miza este uriașă, catastrofa plutește în aer. Liga celor șapte are la dispoziție doar 96 de ore pentru a salva lumea.

Recenzii

iuliam6

08.09.2018

foarte tare filmu'.mi-a placut la nebunie

7 5

cezarica98

08.09.2018

un film bunicel, mie una mi-a placut, un film care nu cam lumineaza originalitatea, dar totusi este salvat de Connery, care este la inaltime ca deobicei, un film de vazut o data.

2 1

nkotor

08.09.2018

unul dintre filmele mele preferate.as fi preferat ca actiunea sa se desfasoare in zilele noastre dar asta nu strica cu nimic farmecul filmului.un film de nota 10.

3 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top