Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

The Mist (2007)

Horror, SF, Thriller | 21 November 2007 (United States of America)

Negura (2007)

The Mist

Horror, SF, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Frank Darabont

Producător:

Darkwoods Productions, Dimension Films

Dată lansare (SUA):

21 Noiembrie 2007

Dată lansare (Romania):

18 Aprilie 2008

<p>Dupa o furtuna cum nu au mai vazut in viata lor, artistul David Dayton si populatia unui mic oras sunt asediati de creaturi necunoscute ce se ascund intr-o ceata groasa ce s-a asezat deasupra orasului aparent fara niciun motiv.</p><p>Zvonurile locale indica spre un experiment efectuat de o baza militara secreta din zona, insa descoperirea cauzei aparitiei acestor creaturi e mai putin importanta in comparatie cu lupta pentru supravietuire a micii comunitati.</p><p> </p><p>Dayton si restul supravietuitorilor se retrag intr-un magazin local unde considera ei ca au mai multe sanse impotriva creaturilor. Aici se hotarasc sa se uneasca si sa lupte impotriva acestu inamic invizibil, fiind hotarati sa lupte pentru orasul lor.</p><p> </p>

Recenzii

116 Ordonare după: | |

Nightwind

08.09.2018

Bazat pe o poveste scurta a lui Stephen King, filmul reuseste sa creeze o atmosfera cum rar vezi intr-un film. DVD-ul apare pe 25 martie anul acesta.

2 6

ironiq

08.09.2018

pentru mine filmul nu a fost iesit din comun.a avut un final neasteptat de prost(nu va zic finalul).aceasta idee a mai fost dezvoltata cu invadarea animalelor sau infestarea lumii cu nijtiu ce boala.pana la urma este un film bunicel de nota 7 maxim dar care nu merita sa te uiti a 2 a oara la el.

1 9

ThaThug

08.09.2018

Atmosfera si concluzia finala fac din acest film o placere, in acelasi timp prezentand si un crud adevar al lumii care ne inconjuara si anume functionalitatea creierului uman in situatii critice. Filmul este de fapt dedicat unei singure categorii de "monstrii", dar, am sa va las pe voi sa-i gasiti.

21 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top