Moonlight Trailer
Trailer #1 01:45

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)

Aventuri, Acțiune, Fantasy | 01 July 2008 (Germany, United States of America)

Mumia: Mormantul Imparatului Dragon (2008)

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Aventuri, Acțiune, Fantasy (Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Rob Cohen

Producător:

Universal Pictures, China Film Co-Production Corporation, Relativity Media, Alphaville Films, Sommers Company, The

Dată lansare (SUA):

1 Iulie 2008

Dată lansare (Romania):

8 August 2008

<p>Exploratorul Rick O'Connell se reintoarce pe marile ecrane pentru a se lupta cu Imparatul Qin, intr-o cursa epica incepand din catacombele Chinei Antice si sfarsind pe piscurile friguroase ale muntilor Himalaya. Lui Rick i se alatura fiul sau Alex, sotia Evelyn si fratele ei Jonathan. </p><p>Blestemat de o vrajitoare se petreaca o eternitate imobilizat, Imparatul nemilos al Chinei si cei 10.000 de razboinici ai sai au zacut uitati timp de milenii, inchisi in statuete de lut. Insa cand Alex O'Connell ii pacalit si trezeste conducatorul din somnul sau vesnic, tanarul arheolog nu are de ales decat sa cear ajutorul parintilor sai.<br /> </p><p> </p><p>Pe parcurs ce Imparatul isi recapata puterile, eroii nostri afla ca planul acestuia de a cuceri lumea s-a intensificat de-a lungul mileniilor. Fiind posesorul unor puteri inimaginabile, Impartul Mumie isi va ridica legiunile de luptatori formand o armata aproape invincibila, singura speranta a umanitatii fiind familia O'Connel.</p><p> </p>

Recenzii

132 Ordonare după: | |

boogie

08.09.2018

Un film cu plusuri si minusuri: minusuri: Maria Bello care cred ca dupa filmari a avut limb in gips la cat s-a chinuit cu accentul britanic, acelasi scenariu ca si in primele 2 parti, scenele de lupta sunt filmate prea de aproape plusuri: mutarea locului filmarilor in China, acelasi actor care joaca rolul cumnatului mereu in plus si comic, efecte speciale OK mai ales oamenii Yeti bine realizati si nu in ultimul rand povestea care sta la baza acestui scenariu, avand in vedere faptul ca imparatul Qin Shi Huang (245 i.Hr-221 I.Hr) este cel mai important conducator al Dinastiei Qin, dar si cel dupa care este denumit statul Chinez. Imparatul Qin mai este cunoscut si datorita celor 10.000 de soldati de teracota pe care i-a ingropat in mormantul sau. Merita vazut!

3 1

Rudolfo

08.09.2018

Primul imparat chinez, Qin Shi Huang, este cel cu care trebuie sa lupte Rick si fiul sau Alex in acest al doilea sequel al aventurilor arheologului cu inclinatii spre dezgropat lucruri periculoase. Dupa al doilea Razboi Mondial, cei doi sunt atrasi de mormintele interzise din China. In muntii Himalaya ei dau fara sa vrea peste o mumie care-si poate schimba forma din cauza blestemului unei vrajitoare. O fi imparatul Qin?

5 7

laura-savutiu

08.09.2018

imi place fimul. Am auzit ca o sa se faca inca o parte din "mumia" in Peru. Tot ce nu imi place e ca au schimbat actrita din rolul lui Evelyn O'Colonel.Rachel Weisz se potrivea mai bine.Cu toate aceste din partea mea nota 10!

3 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top