Moonlight Trailer
Trailer #1 02:19

The Nutty Professor

Comedie, Familie, Romantic, SF | (United States of America)

Profesorul trasnit

The Nutty Professor

Comedie, Familie, Romantic, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jerry Lewis

Scenariști:

Jerry Lewis, Bill Richmond

Producător:

Paramount, Jerry Lewis Enterprises

Dată lansare (Romania):

9 Decembrie 2021

Jullius Kelp este un profesor de chimie la un colegiu. El este umilit şi ignorat de toată lumea din campus. Singura persoană căruia îi stârneşte simpatia este Stella Purdy, o frumoasă studentă blondă, de care jullius este îndrăgostit până peste urechi, dar timiditatea sa îl împiedică să ducă la o concluzie fericită acest sentiment. Lucrurile se vor schimba însă atunci când Jullius va descoperi un compus chimic cu puteri magice, cu ajutorul căruia se poate transforma radical, devinind un cuceritor foarte sofisticat, sigur pe sine şi farmecul său. Acum este momentul să o cucerească pe Stella, însă elixirul său nu durează o veşnicie, iar acest lucru începe să-i provoace din ce în ce mai multe probleme.

Recenzii

remyy63

08.09.2018

Si in acest film,ca si in multe altele,Jerry Lewis nu interpreteaza roluri,ci se prosteste.Are o placere,dusa pana la limita suportabilului de a-si bate joc chiar de el ,ca sa nu mai vorbim de personajele ,,interpretate,, !Genul de erou imbecil pare sa-i vina ca o manusa si in aceasta productie pe care a regizat-o si a avut rolul principal.7

3 0

Doina1952

08.09.2018

Parodie a faimosului " Dr Jekyl si Mr Hyde " filmul " Profesorul ticnit" este considerat de critici ca fiind una din cele mai putin comode comedii americane. Jerry Lewis este tacnit de-a binelea iar Stella Stevens este dulce si fermecatoare.

1 0

corcodus

08.09.2018

sincera sa fiu nu m-a impresionat parodia, poate am vazut-o eu intr-un mom nepotrivit; oricum o comedie cu lewis e mereu deasupra a celor din ziua de azi, oricat de proasta ar fi.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top