Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

The Peacemaker (1997)

Acțiune, Thriller | 26 September 1997 (United States of America)

Pacificatorul (1997)

The Peacemaker

Acțiune, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mimi Leder

Producător:

DreamWorks

Dată lansare (SUA):

26 Septembrie 1997

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

Cativa militari rusi produc un accident intre doua trenuri si fura focoasele nucleare aflate intr-unul din ele, iar o bomba explodeaza provocand o explozie nucleara. Accidentul este o musamalizare pentru furtul armelor pe care rusii vor sa le vanda unor teroristi. In SUA, ofiterul SRI Tom Devoe, alaturi de doctorita Julia Kelly, isi dau seama de actiunea militarilor rusi si incearca sa dea de urma focoaselor nucleare, pe care le gasesc la granita iraniana. Insa o bomba lipseste si aceasta se afla in mainile lui Dusan Gavrich, un sarb care planuieste sa atraga atentia lumii asupra razboiului din Croatia cu o explozie nucleara in Manhattan.

Recenzii

eedy

08.09.2018

In afara de faptul ca e primul rol oarecum consistent al lui Marcel Iures la Hollywood,prea multe nu sint de zis

1 4

cezarica98

08.09.2018

Doua vedete internationale simpaticul George Clonney si frumoasa australianca Nicole Kidman ii dau replica actorului roman Marcel Iures, care joaca excelent in rolul unui terorist bosniac care doreste sa domine lumea. Filmul l-am vazut de mai multe ori, si mi-a placut. Merita vazut, pentru a vedea prestatia actorului roman, si celor carora le plac filmele despre actiune, spionaj si suspans.Il recomand cu placere.

5 3

ace_ventura

08.09.2018

Clooney si Kidman au jucat destul de mine.ma bucur si pentru Marcel Iures, in rest nu-i un film rau, pentru iubitorii genului.

1 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top