Moonlight Trailer
Trailer #1 02:22

The Portrait of a Lady (1996)

Dramă, Romantic | 17 October 1996 (United Kingdom, United States of America)

Portretul unei doamne (1996)

The Portrait of a Lady

Dramă, Romantic (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jane Campion

Producător:

Propaganda Films, Polygram Filmed Entertainment

Dată lansare (SUA):

17 Octombrie 1996

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

Isabel Archer pleaca in Europa, in calatorie. Aici are parte de mai multe intalniri ce-i vor schimba total viziunea asupra oamenilor. Varul sau, Ralph Touchett, devine un fel de suflet pereche pentru ea. O cunoaste pe Madame Merle si mai apoi pe Gilbert Osmond, un colectionar de obiecte de arta. Isabel se casatoreste cu acesta, insa afla ca pentru el nu este decat un alt obiect de arta, si este cel care impreuna cu Madame Merle a planuit aceasta strategie diabolica de a pune mana pe averea ei. Dupa ce reuseste sa scape de Osmond, Isabel se intoarce la Ralph. Astfel, ei realizeaza cat de potriviti sunt unul pentru celalalt.

Recenzii

altisaloti

08.09.2018

o drama clasica pt iubitorii de gen ,un rol deosebit face John Malkovich ca Osmond

2 0

mariamagda

08.09.2018

Descrierea de mai sus nu prezinta filmul la adevarata sa valoare si simplifica firul narativ intr-un mod tragic. Desi nu e foarte cunoscut, cred ca acest film poate fi incadrat la categoria clasice. Sunt cel putin trei actori care m-au impresionat prin interpretarea lor: Nicole Kidman, Barbara Hershey (Madame Merle) si John Malkovich (un diavol cu manusi) si macar pentru jocul lor acest film trebuie vazut.

4 0

Juristul

08.09.2018

Dupa moartea parintilor sai, americanca Isabel Archer (Nicole Kidman) pleaca in Anglia sa-si viziteze rudele. Varul ei ii lasa o mostenire suficienta pentru a putea trai ca femeie independenta. Pleaca intr-o calatorie in Europa, unde-l intalneste pe Gilbert Osmond (John Malkovich), cu care se va casatori. Dupa ceva timp, isi da seama ca sotul ei este diferit de ceea ce parea sa fie.

1 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top