The Reading Room (2005)

The Reading Room

Film TV, Dramă

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Georg Stanford Brown

Scenariști:

Randy Feldman

Dată lansare (SUA):

4 Noiembrie 2005

Dată lansare (Romania):

3 Decembrie 2021

Cand William ramane vaduv, el se trezeste singur si se dedica realizarii visului sotiei sale. Ajutat de o tanara profesoara el incearca sa construiasca si sa doteze o mica biblioteca in care copii unui cartier rau famat, in care vesnic acestia erau supusi dramelor strazii, sa gaseasca un refugiu, sa bea un suc si sa manance dulciuri dar si, sa invete sa citeasca si sa aiba educatori care sa-i indrume. Copii sunt atrasi de locul sigur in care pot veni oricand si numarul lor creste pe zi ce trece, batranul William incepe sa-i cunoasca pe rand si ii ajuta pe fiecare cu bunavointa, dar intampina tot mai multe greutati din partea autoritatilor locale, ce doreau sa dea o alta intrebuintare acestui loc in care acum exista The Reading Room.

Recenzii

piyticka

08.09.2018

mi-a placut mult filmul. chiar azi l-am revazut. este putin trist dar in acelasi timp interesant. merita vazut. nota 10 cu felicitari regizorului (Georg Stanford Brown)!

1 0

pic20

08.09.2018

UN vaduv din clasa medie indeplineste o ultima dorinta asotiei defuncte si anume sa deschida o biblioteca intr-un cartier sarac . Acesta reuseste sa schimbe destinele cateorva dintre locuitori cartierului

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top