Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

The Recruit (2003)

Acțiune, Thriller | 31 January 2003 (United States of America)

Recrutul (2003)

The Recruit

Acțiune, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Roger Donaldson

Scenariști:

Roger Towne, Kurt Wimmer, Mitch Glazer

Producător:

Birnbaum / Barber Productions

Dată lansare (SUA):

31 Ianuarie 2003

Dată lansare (Romania):

27 Septembrie 2021

James Clayton (COLIN FARRELL) poate cã nu se comportã ca un "recrut" obisnuit. Dar este cel mai destept absolvent de studii superioare din tarã, iar Walter Burke (AL PACINO) îl vrea pentru Agentie. James priveste CIA ca pe o alternativã interesantã la o viatã banalã. Dar pînã sã devinã un adevãrat ofiter de informatii, "recrutul" trebuie sã supravietuiascã unor metode drãcesti de antrenament. Pe mãsurã ce Burke îl învatã regulile jocului, James îsi gãseste timp si dispozitie ca sã se îndrãgosteascã de o colegã de curs, Layla (BRIDGET MONAHAN). Dar curand vine si ziua în care Burke îi "serveste" prima misiune: sã gaseasca un informator infiltrat in Agentie. Pe parcursul antrenamentului sau si a noii misiuni incredintate, el afla ca nimeni nu este ceea ce pare, iar totul poate fii doar un joc, o incercare de a testa noile "achizitii" ale Agentiei...

Recenzii

tzepeshgr

08.09.2018

Au luat doi superactori... Au luat un scenariu... Mixtura care a iesit este filmul care mie unul mi se pare printe cele mai tari. Motive? Nu cred ca as avea loc aici sa le descriu.

4 6

ginel2k

08.09.2018

dintotdeauna am adorat filmele psihologice, intr-ucat finalul este unul imprevizibil, iar actiunile sunt realizate cu o uimitoare inteligenta.

6 3

Delia00

08.09.2018

ii un film bun cu actori foarte buni, ma refer la cei principali, evident. merita vazut daca iti plac filmele de actiune/thriller.

3 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top