Moonlight Trailer
Trailer #1 02:08

The Secret Life of Words (2005)

Dramă, Romantic | 15 December 2005 (Spain)

Viata secreta a cuvintelor (2005)

The Secret Life of Words

Dramă, Romantic (Spain)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Isabel Coixet

Producător:

Hotshot Films

Dată lansare (SUA):

15 Decembrie 2005

Dată lansare (Romania):

21 Septembrie 2021

Hanna este angajata model, atat de model incat conducerea se vede nevoita sa o forteze sa plece in concediu. Viata ei este plina de obiceiuri, in fiecare zi are exact acelasi program. Dar acum se vede nevoita sa faca ceva diferit, asa ca pleaca in calatorie. Josef lucreaza pe o platforma petroliera in largul marii si sufera un accident in urma caruia se alege cu arsuri grave si pierderea temporara a vederii. Hanna se ofera sa fie infirmiera pentru o saptamana si cei doi incep sa se cunoasca, fiecare avand un handicap - ea este surda, el este temporar orb. Felul lui de a fi o face sa inceapa sa se deschida, incep sa fie sinceri unul cu celalalt, deschizand amandoi rani care ar fi trebuit sa ramana ascunse... Sau nu!

Recenzii

Martzipan

08.09.2018

un film bun, ramai ceva timp cu el in cap...sau nu.... depinde de persoana... eu in recomand

2 3

Antigona

08.09.2018

Tim face un rol extraordinar, un film emotionant, un film care nu are nevoie de imagini explicite pentru a descrie evenimente deoarece cuvintele reusesc sa le tina locul, un film care aminteste de Persona lui Bergman prin forta emanata de cuvinte...

4 0

Arsnlfc

08.09.2018

Un film exceptional, extrem de emotionant, o iubire pura intre doua persoane care au suferit la viata lor, Sarah Polley joaca isi joaca bine rolul.

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top