Moonlight Trailer
Trailer #1 02:22

The Seven Year Itch

Comedie, Dramă, Romantic | (United States of America)

Sapte ani de casnicie

The Seven Year Itch

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Billy Wilder, Horst Hächler

Producător:

Charles K. Feldman Group, 20th Century Fox

Dată lansare (Romania):

4 Decembrie 2021

<p>Fidelul Richard Sherman lucreaza intr-un post important la o editura. Pe perioada verii el isi trimite sotia si copilul la tara, ramanand singur in apartament. Problema intervine cand citeste o carte despre problemele aparute in casnicie dupa sapte ani, situatie in care se afla si el. Aceasta problema capata in mintea lui o materializare clara- in persoana unei atractive blonde, vecina de la etajul superior.</p><p>Pentru a omori timpul, cei doi petrec serile impreuna, ascultand muzica sau discutand la un cocktail insa orice gest al fetei devine o uriasa tentatie la infidelitate in mintea lui Sherman. Simtindu-se vinovat de potentialul decurs al lucrurilor, acesta creaza scenarii fantastice care ii genereaza un factor de stres. Cand realizeaza ca postura de seducator nu are ecou in realitate, Sherman pleaca sa-si intalneasca familia.</p>

Recenzii

eedy

08.09.2018

Comedie in stilul inimitabil al lui Billy Wilder,condimentata de Marylin...agreabila combinatie

3 1

Papushel

08.09.2018

M-am uitat din doua motive la acest film : pentru ca este cu marilyn monroe , si pentru celebra scena cu rochia lui marilyn ... cand ii zboara fusta :)) ! Ma rog . In rest filmul e bun pentru perioada lui , dar prost pentru a noastra ;)) ! Nota mea e 7 .

2 7

Sibelius

08.09.2018

Unul din filmele in care Marylin arata ca e si actrita, nu doar frumoasa. O comedie spumoasa care si-a pastrat savoarea si acum, la peste 50 de ani de la producerea ei.

3 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top